Τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν στην υπόθεση Παντελίδη, καθώς τον δρόμο για το αρχείο πήρε το κομμάτι της έρευνας που αφορούσε τους ανθρώπους που άφησαν τον τραγουδιστή να οδηγήσει αν και είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ.

Η απορριπτική διάταξη που εξέδωσε μόλις πριν από λίγες ημέρες ο αρμόδιος εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», δεν βρίσκει ευθύνες στους φίλους του τραγουδιστή που βρέθηκαν τη μοιραία νύχτα στη χαρτοπαιχτική λέσχη, αλλά δεν εντοπίζει ούτε ευθύνες του Δημοσίου σχετικά με την κατάσταση του οδοστρώματος και των κιγκλιδωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φάκελος της υπόθεσης του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, το 2016, είχε επιστραφεί σε εισαγγελέα Πρωτοδικών από τον αντεισαγγελέα Εφετών Σοφοκλή Λογοθέτη, προκειμένου να ερευνηθεί το ενδεχόμενο αδίκημα της «δια παραλείψεως ανθρωποκτονίας από αμέλεια». Τότε ο αντεισαγγελέας ζητούσε συγκεκριμένα να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες των ανθρώπων που βρέθηκαν με τον Παντελίδη στη χαρτοπαικτική λέσχη, από την οποία αποχώρησε λίγη ώρα πριν σκοτωθεί τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Χαρακτηριστικά, στη διάταξη γινόταν αναφορά σε τμήμα της μήνυσης στο οποίο η οικογένεια του τραγουδιστή ζητούσε «να ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της δια παραλείψεως ανθρωποκτονίας από αμέλεια, που φέρεται ότι τέλεσαν οι ιδιοκτήτες οικίας παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης στην περιοχή του Ελληνικού, καθώς δεν απέτρεψαν τον Παντελή Παντελίδη από το να οδηγήσει το αυτοκίνητο του».

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης