Η αγωνία όλων χτύπησε «κόκκινο» στον μεγάλο τελικό του MasterChef και τελικά ο μεγάλος νικητής είναι ο Μανώλης Σαρρής! 

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν 4 μήνες, ο Μανώλης κατάφερε να ανταπεξέλθει στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού και κέρδισε την πρώτη θέση αλλά και τα 50.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο Μανώλης ήταν ο νικητής και στο Silver Award, όπου είχε κερδίσει 10.000 ευρώ!

Οι δύο φιναλίστ, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Μανώλης Σαρρής έπρεπε να μαγειρέψουν δύο πιάτα, αρκετά απαιτητικά, τέσσερις ολόκληρες ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δοκιμασία που έκρινε τον νικητή του MasterChef 3, πάντως, ήταν η τελευταία, η αντιγραφή των τριών πιάτων του σεφ Φίλιππου Χρονόπουλου. Η βαθμολογία που πήραν από τους τρεις κριτές συν τον Χρονόπουλο οι δύο φιναλίστ ανακοινώθηκε live.

Για το πρώτο πιάτο, το ριζότο, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη πήρε 8 βαθμούς, ενώ ο Μανώλης Σαρρής 9. Και έτσι οι δυο τους ισοφάρισαν στους 23 βαθμούς.

Στο δεύτερο πιάτο με τον μπακαλιάρο, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έλαβε 7 βαθμούς, ενώ ο Μανώλης Σαρρής 8 βαθμούς και πέρασε μπροστά με έναν πόντο.

Και έτσι, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και Μανώλης Σαρρής κρίθηκαν, ουσιαστικά στο γλυκό του σεφ Χρονόπουλου. Ενα εξαιρετικά δύσκολο και σύνθετο γλυκό ήταν αυτό που εν τέλει ανέδειξε τον νικητή του MasterChef 3. Η Σπυριδούλα, έλαβε 7 βαθμούς. Ο Μανώλης χρειαζόταν μόλις 6 και τους πήρε και έτσι αναδείχθηκε νικητής του MasterChef 3.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης