Οι τρεις νεαρές τραγουδίστριες αποκαλύπτουν σε γνωστό περιοδικό τα μυστικά της άψογης σιλουέτας τους. Είναι νέες, όμορφες, ταλαντούχες και ζουν το όνειρό τους. Η Ήβη Αδάμου, η Στέλλα Καλλή και η Ελισάβετ Σπανού είναι τρία από τα ανερχόμενα αστέρια της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Εκτός από τον κοινό τους στόχο, το τραγούδι, αυτό που επιπλέον τις ενώνει είναι η αφοσίωσή τους στη σιλουέτα τους.

Ελισάβετ Σπανού

Στα είκοσι οκτώ της χρόνια έχει ύψος 1,72μ. και το βάρος της είναι πενήντα τρία κιλά. «Τρώω τα πάντα με μέτρο. Δεν με αγχώνουν τα επιπλέον κιλά. Δεν ζυγίζομαι ποτέ. Δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι μου» λέει στο «ΟΚ!». Η ημέρα της ξεκινά πάντα με μια κούπα καφέ (με ζαχαρίνη), είτε με τρεις φρυγανιές ολικής άλεσης με τυρί και γαλοπούλα ή με ένα μπολ με γάλα και δημητριακά. Ριζότο, ψητό ψάρι (φιλέτο τόνου, σολομός), ψαρονέφρι με ρύζι ή πατάτες, όπως επίσης ο αρακάς και τα φασολάκια ή μακαρόνια με βασιλικό και ντομάτα είναι από τις πιο αγαπημένες επιλογές της για τα μεσημεριανά γεύματά της.

Στέλλα Καλλή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 30χρονη τραγουδίστρια με ύψος 1,66μ. και βάρος πενήντα ένα κιλά αποφεύγει τα γλυκά, τα junk food και γενικότερα τα φαγητά με πολλά λιπαρά. «Αυτό που με σώζει είναι ότι δεν τρώω μεγάλες ποσότητες και ποτέ αργά το βράδυ» δηλώνει. Αυτό το διάστημα, λόγω των νυχτερινών εμφανίσεών της στο «VOX», ξυπνάει αργά την ημέρα και συχνά παραλείπει το πρωινό γεύμα, το οποίο τις πιο πολλές φορές είναι γάλα με δημητριακά ή μία μπάρα δημητριακών. Το μεσημεριανό της γεύμα ακολουθεί γύρω στις πέντε το απόγευμα.

Ήβη Αδάμου

Έγινε 18 ετών τον Νοέμβριο. «Δεν νιώθω ούτε περισσότερο γυναίκα ούτε πιο πολύ θηλυκό. Νιώθω πιο ώριμη» λέει η νεαρή τραγουδίστρια, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. «Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Νομίζω ότι θα αγχωθώ περισσότερο όταν φτάσει η βραδιά του ημιτελικού της Eurovision» αναφέρει. Έχει ύψος 1,75μ. και το βάρος της είναι εξήντα κιλά. Η ημέρα της ξεκινά πάντα με πρωινό το οποίο είναι δημητριακά με γάλα. Το φαγητό της το συνοδεύει πάντα με σαλάτες (προτιμάει την πράσινη).

Πηγή: OK!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης