Παρελθόν αποτελεί το πάρτι της χρονιάς για τα γενέθλια της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, κόρης του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, στον Σκορπιό, στο οποίο έδωσαν το παρών ισχυρές προσωπικότητες διεθνούς κύρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι από τον επιχειρηματικό -και όχι μόνο- κόσμο σίγουρα θα θυμούνται για πολλά χρόνια τις τριήμερες εκδηλώσεις που έγιναν για χάρη της κόρης του Ριμπολόβλεφ, η οποία έγινε 25 ετών.

Το πάρτι διοργανώθηκε υπό την εποπτεία της ίδιας της Εκατερίνα, που ούτε λίγο ούτε πολύ επιβάρυνε κατά 4 περίπου εκατ. ευρώ το… μπάτζετ του πατέρα της, ο οποίος της έχει αδυναμία και για τον λόγο αυτό δεν της χάλασε κανένα χατίρι.

Επίγειος παράδεισος ο Σκορπιός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήθος εκδηλώσεων και θεαμάτων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι 120 υψηλοί προσκεκλημένοι της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, που φρόντισε να μετατρέψει το νησί του Ιονίου -άλλοτε κληρονομιά της Αθηνάς Ωνάση- σε επίγειο παράδεισο.

Όλοι οι καλεσμένοι ανήκουν στην αφρόκρεμα του διεθνούς τζετ σετ. Αξίζει να αναφερθούν ορισμένοι εξ αυτών, όπως ο Αλβέρτος του Μονακό, η Σαρλότ Κασιράγκι, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό, Ρώσοι και Αμερικάνοι επιχειρηματίες, μοντέλα και η Μις Ρωσία 2009.

Μεταξύ άλλων, για χάρη της Εκατερίνα δημιουργήθηκαν τεχνητοί καταρράκτες -που, εκτός από το όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, συνέδραμαν και στην προστασία των καλεσμένων από τους παπαράτσι-, γήπεδα, πίστες χορού με προβολείς και φωτορυθμικά, ειδικοί θεματικοί χώροι (indie, gipsy κλπ.). Να σημειωθεί ότι τουλάχιστον 200 εργάτες δούλευαν νυχθημερόν έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα εγκαίρως και στην εντέλεια.

Όσο για τα… αναλώσιμα, αξίζει να αναφερθεί ότι λίγο πριν από την άφιξη των καλεσμένων δώδεκα νταλίκες, φορτωμένες με τα «άκρως απαραίτητα», έφτασαν στον Σκορπιό, προκειμένου να μη λείψει τίποτα στην Εκατερίνα και στους φίλους της. Τα φορτηγά μετέφεραν μεταξύ άλλων άφθονη σαμπάνια, βότκα και άλλα αλκοολούχα ποτά, πούρα, λουλούδια, πλήθος εδεσμάτων, ντόπιων αλλά και ρωσικών.

Φυσικά, όπως κάθε μεγιστάνας που σέβεται τον εαυτό του, ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ δεν θα μπορούσε να αρκεστεί σε μια απλή και λιτή διακόσμηση για μια τόσο σημαντική στιγμή για τον ίδιο και την κόρη του. Χαρακτηριστικό είναι ότι αντίκες, όπως παλιά βαγόνια τρένων, τρακτέρ και αυτοκίνητα του ’50, του ’60 και του ’70, πλαισίωναν τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, δίνοντας μια άλλη νότα σε διάφορα σημεία του νησιού.



Μουσική, ευχές και… αιθέριες υπάρξεις

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των γενεθλίων της Ριμπολόβλεβα κορυφώθηκαν την Τετάρτη, ημέρα άφιξης του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό στο νησί. Μετά τα πρώτα ποτά για το καλωσόρισμα, οι προσκεκλημένοι προχώρησαν στα… ενδότερα, όπου το σούρουπο οι διεθνούς φήμης ντιτζέι έπιασαν δουλειά στα ντεκ.

Λίγο αργότερα η Εκατερίνα έσβησε τα 25 κεράκια της γενέθλιας τούρτας της και τότε οι ευχές άρχισαν να πέφτουν… βροχή.

Ο ίδιος ο πρίγκιπας Αλβέρτος φέρεται να σηκώθηκε και να ευχήθηκε στην Ριμπολόβλεβα λέγοντας: «Αγαπητή Εκατερίνα, σου εύχομαι υγεία και ευτυχία. Να είσαι πάντα όμορφη, δυνατή, χαρούμενη και να μας χαρίζεις τέτοιες βραδιές».

Όπως ήταν φυσικό, από ένα τέτοιο πάρτι δεν θα μπορούσαν να λείπουν ούτε τα εντυπωσιακά μοντέλα, που πρόσθεταν επιπλέον ομορφιά στον ήδη καλαίσθητο χώρο, ενώ εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η κόρη του μεγιστάνα, η οποία φορούσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα με τεράστια κόκκινα λουλούδια και ασορτί εσάρπα.

Το πάρτι, που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, διεξήχθη υπό το άγρυπνο βλέμμα αστυνομικών, ομάδας security και μελών του Λιμενικού Σώματος, που επέβαιναν σε σκάφη τα οποία είχαν περικυκλώσει το νησί.


Πολλές εκπλήξεις

Όσον αφορά τις εκπλήξεις που είχαν επιφυλάξει οι οικοδεσπότες, συμπεριλάμβαναν ένα μοναδικό θαλάσσιο θέαμα με ακροβάτες που έκαναν φιγούρες πάνω σε τζετ σκι. Αργότερα οι καλεσμένοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και μεταμφιέστηκαν σε πειρατές για τις ανάγκες ενός κυνηγιού θησαυρού που έλαβε χώρα στην ακτή.

Όμως οι εκδηλώσεις δεν τελείωσαν εκείνη τη μέρα. Ένα ξέφρενο ολοήμερο beach party έλαβε χώρα την Πέμπτη, με τη μουσική να εναλλάσσεται μεταξύ των ρυθμών της χάουζ, της ποπ, της ροκ κ.ά. Τα γεύματα ήταν πλουσιοπάροχα, όπως άλλωστε και την πρώτη ημέρα, και περιλάμβαναν μεταξύ άλλων αστακούς και γαρίδες, άφθονη σαμπάνια, ούζο και λευκαδίτικο κρασί.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής, όταν οι καλεσμένοι άρχισαν να αποχωρούν με γιοτ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από το πάρτι δεν έλειψαν τα απρόοπτα, αφού χρειάστηκε να «σηκωθεί» ολόκληρο ελικόπτερο προκειμένου να μεταφέρει στο νοσοκομείο της Λευκάδας μια γυναίκα του στενού περιβάλλοντος της οικογενείας η οποία τραυματίστηκε στο πόδι. 

Παρά το ατυχές συμβάν, σίγουρα οι υψηλοί καλεσμένοι θα έχουν να θυμούνται τις όμορφες στιγμές από τα γενέθλια της Εκατερίνα, από ένα πάρτι με άρωμα Ελλάδας, που παρέπεμπε στη χρυσή εποχή του Αριστοτέλη Ωνάση…

Πηγή φωτο: lefkasnews.gr, radarlefkadas.gr, prevezabest, epirustvnews, meganisinews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης