Για την προσωπική της ζωή, αλλά και τη μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη του Star, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξή της στην «Real Life».

«Είμαι μόνη μου. Απολαμβάνω πράγματα που δεν έχω ξαναζήσει, όπως το να μένω μόνη μου στο σπίτι, να βλέπω τους φίλους μου και να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν. Είναι συνειδητή αυτή η απόφαση μου να μη θέλω σχέση τώρα. Έχω ζήσει αρκετούς μεγάλους έρωτες οπότε δεν ζω με το άγχος να ζήσω έναν ακόμη. Ανήκω στις τυχερές που έχουν νιώσει αυτό το συναίσθημα παραπάνω από μια φορά. Επίσης, είμαι από τις γυναίκες που δεν ορίζονται μέσα από τους μεγάλους έρωτες. Δεν είμαι ευτυχισμένη επειδή ντε και καλά είμαι ερωτευμένη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την «μετακόμισή» της στη μεσημεριανή ζώνη, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Εντάξει, είναι μόνο μια αλλαγή στην ώρα. Ειλικρινά, δεν νιώθω κάτι το ιδιαίτερο, αυτό το γεγονός δεν το έχω επεξεργαστεί καθόλου μέσα μου. Ό,τι κάναμε το πρωί θα κάνουμε και τώρα, αλλά στις 13:00».

Ο ανταγωνισμός και το γεγονός ότι απέναντί της θα έχει την Ελένη Μενεγάκη είναι κάτι που την φοβίζει; «Δεν κάνω κάτι ριψοκίνδυνο για να φοβηθώ και δεν μου αρέσει γενικά να φοβάμαι στη ζωή μου. Εγώ, πάντως, θα θεωρήσω πως φέτος κρίνομαι για την πρωινή ζώνη. Όταν από τους εννέα τηλεοπτικούς μήνες έχεις φάει τους επτά στην πρωινή ζώνη, δεν μπορείς να μετρηθείς για τους τελευταίους δύο μήνες μιας σεζόν που τρέχει για όλους».

Διαβάστε επίσης: Το άγχος πριν τη μεσημεριανή πρεμιέρα και το ευχαριστώ μέσω twitter
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012, 22:37

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης