H γλυκιά Reese Witherspoon έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον συμπρωταγωνιστή της στο “Water for Elephants”, Robert Pattinson.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της σε ένα νέο MTV special επεισόδιο με τίτλο “MTV First: This Means War,” η ξανθιά ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από την ταινία “Cruel Intentions”, αντί να υποκύψει στην παγίδα του παρουσιαστή και να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα σε εκείνη και στον Robert- τον εκθείαζε συνεχώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Reese είπε: “Θα τολμούσα να πω πως είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος που έχω συνεργαστεί ποτέ, ειλικρινά. Είναι όχι μόνο επαγγελματίας, δραστήριος, ξέρει να εκτιμά και είναι πιο ευγνώμων απέναντι σους συνεργάτες και εργοδότες του από οποιονδήποτε έχει βρεθεί ποτέ στη θέση του!”

Η “εκδικητική” ξανθιά σταρ παρότι είναι διάσημη εδώ και δεκαετίες, παραδέχεται πως νιώθει δέος απέναντι στον τρόπο που οι θαυμαστές του αντιμετωπίζουν το Robert. “Δεν είχα την τύχη να βιώσω ποτέ αυτό που ζει εκείνος- να πηγαίνω σε πρεμιέρες και να περιμένουν εκατομμύρια άτομα για να με αγγίξουν έστω! Νομίζω πρέπει να είναι παράξενο- εγώ δεν νομίζω να μπορούσα ποτέ να χειριστώ αυτό που συμβαίνει σ’ εκείνον και την Kristen [Stewart]. Δεν ξέρω”, παραδέχτηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης