Τη μεγάλη έκπληξη θα κάνει φέτος ο Κώστας Μαρτάκης, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του και στο θεατρικό σανίδι. Πληροφορίες τον θέλουν να συμμετάσχει στο πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Jonathan Larson «RENT», που θα συνεχίσει εκ νέου παραστάσεις.

Μπορεί τόσα χρόνια να έχει αποδείξει με επιτυχία τις ικανότητές του στο τραγούδι, πρόσφατα όμως και μετά από πρόταση που του έγινε αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στην υποκριτική. Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», θα συμμετάσχει πρώτη φορά σε κάτι τέτοιο και θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει τον ρόλο που τις προηγούμενες χρονιές είχαν ερμηνεύσει με μεγάλη επιτυχία ο Πάνος Μουζουράκης και ο Ησαΐας Ματιάμπα. Ο ίδιος, ιδιαίτερα αγχωμένος, περιμένει αγωνιωδώς να δοκιμάσει το ταλέντο του στο νέο αυτό επαγγελματικό βήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ροκ μιούζικαλ έχει ανεβάσει παραστάσεις σε σαράντα χώρες και έχει μεταφραστεί σε είκοσι δύο γλώσσες. Φέτος θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα κάνει παραστάσεις στην Ελλάδα, αφού ήταν μεγάλη η επιτυχία που σημείωσε τα προηγούμενα δύο χρόνια. Η επιτυχημένη παράσταση έχει καταφέρει να αποσπάσει περισσότερα από είκοσι βραβεία Tony, καθώς και το βραβείο Πούλιτζερ.

Το «Rent» επιστρέφει τον Φεβρουάριο στην Αθήνα, όπου θα κάνει περιορισμένες παραστάσεις στο θέατρο «Βεάκη», σε σκηνοθεσία Θ. Μαρσέλου και μετάφραση Γιώργου Καπουτζίδη.

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης