Η Angelina Jolie κλείνει σήμερα τα 40. Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1975, και είναι η κόρη του διάσημου ηθοποιού Γιον Βόιτ. Θεωρείται μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο και αποτελεί φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών, είναι όμως μια πολύ πιστή σύζυγος (λογικό αφού έχει παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ), αλλά είναι συγχρόνως και πολύ ευαισθητοποιημένη. Είναι πρέσβυρα καλής θέλησης του ΟΗΕ και έχει προσφέρει πολύ σημαντική ηθική και οικονομική βοήθεια στις χώρες του Τρίτου Κόσμου. Έχει έξι παιδιά τα τρία από αυτά είναι υιοθετημένα Τα ταξίδια της στη χειμαζόμενη, εδώ και τέσσερα χρόνια από τον εμφύλιο, Συρία δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστη την  ηθοποιό που από ότι ακούγεται είναι έτοιμη να υιοθετήσει ένα ακόμη κοριτσάκι από τη Συρία.

ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει ψηφιστεί πολλές φορές ως η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου.
Έχει πάρα πολύ στενή σχέση με τον αδελφό της Τζέιμς Χέιβεν, ο οποίος την είχε συνοδεύσει στην τελετή απονομής των Όσκαρ το 2000. Το φιλί που είχαν δώσει στο στόμα είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια.
Παντρεύτηκε τον πρώτο (1996-1999) της άντρα Τζόνυ Λι Μίλλερ φορώντας μαύρο δερμάτινο παντελόνι και άσπρη μπλούζα στην οποία είχε γράψει το όνομα του με το αίμα της.
Έχει συλλογή από μαχαίρια.
Η σχέση με τον πατέρα της έχει περάσει μεγάλες περιόδους κρίσης γι’ αυτό το λόγο έχει αφαιρέσει και το επώνυμο Βόιτ από το όνομά της. Ο λόγος για της κακές του σχέσεις, όπως έχει δηλώσει η ίδια, είναι ο άσχημος τρόπος που φέρθηκε στην μητέρα της με τις απιστίες του.
Η νονά της είναι η ηθοποιός Ζακλίν Μπισέτ.
Στον δεύτερο γάμο (2000-2003) της με τον Μπίλυ Μπομπ Θόρτον φορoύσε ο καθένας ένα φυαλίδιο με το αίμα του άλλου.
Έχει πάρα πολλά τατουάζ. Ένα από αυτά είναι οι συντεταγμένες της τοποθεσίας όπου γεννήθηκε το κάθε της παιδί.
Παρόλο που η μαμά της ήταν Καναδέζα γαλλικής καταγωγής η ίδια έχει δηλώσει ότι μιλάει ελάχιστα γαλλικά.
Η πρώτη της κορή με τον Μπραντ Πιτ, Σάιλοχ, γεννήθηκε στην Ναμίμπια. Η κυβέρνηση της Ναμίμπια της έχει προσφέρει την υπηκόοτητα.
Έχει υιοθετήσει ένα αγόρι από την Καμπότζη, ένα κορίτσι από την Αιθιοπία και ένα αγόρι από Βιετνάμ.
Η οικογένεια Τζολί-Πιτ μετακομίζει συχνά ανάλογα με τις επαγγελματικές ανάγκες του καθενός. Έχουν μείνει κάποιους μήνες στην Νέα Ορλεάνη όταν ο Μπραντ Πιτ γύριζε την ταινία Η απίθανη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον (2008) έχουν μείνει στη Γερμανία κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Άδωξοι μπάσταρδη (2009). Πιο πρόσφατα έχουν πάει για κάποιους μήνες στην Βενετία για της ανάγκες της νέας ταινίας της Αντζελίνα Τζολί, The tourist (2011).

Happy Birthday Angelina!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης