Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας «Rock of Ages», ο Tom Cruise μίλησε στο περιοδικό «Playboy» για τη γυναίκα του, Katie Holmes, ενώ παραδέχθηκε πόσο σημαντική είναι για αυτόν η οικογένειά του.

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, ο 49χρονος ηθοποιός δήλωσε: «Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος και, αν περάσεις λίγα λεπτά μαζί της, θα το καταλάβεις. Αν ενδιαφέρεται να κάνει κάτι, δε το συζητάει, απλώς το κάνει. (…) Είναι αστεία και γοητευτική και, όταν μπαίνει στο δωμάτιο, απλώς νιώθω καλύτερα».
 
Παράλληλα, αποκάλυψε: «Είμαι πολύ ρομαντικός. Μ’ αρέσει να ετοιμάζω ρομαντικά δείπνα για τη γυναίκα μου και αυτή το ευχαριστιέται. Δεν ξέρω τι να πω, απλώς είμαι πολύ ευτυχισμένος. Και είμαι έτσι από τότε που τη γνώρισα. Αυτό που έχουμε είναι πολύ ιδιαίτερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην οικογένειά του, τόνισε πως έχει τη μεγαλύτερη αξία για αυτόν και ότι προσπαθεί να την προστατέψει με κάθε τρόπο, γεγονός που τον έχει οδηγήσει συχνά στα άκρα, στο να απειλήσει -για παράδειγμα- με μηνύσεις όσους ξεπερνούν τα όρια: «Αν πρέπει να το κάνω, θα το κάνω. Ξεκινάς με ένα γράμμα που λέει ”Ξέρεις ότι αυτό που έγραψες δεν ισχύει. Ζήτα συγγνώμη” και μερικές φορές αναγκάζεσαι να προχωρήσεις ένα βήμα πιο πέρα λέγοντας ”Εντάξει, μόλις ξεπέρασες τα όρια. Τώρα θα μιλήσεις με τους δικηγόρους μου”».

Τέλος, τόνισε πως: «Υπάρχουν αυτά που λέει ο κόσμος και η πραγματικότητα. Δεν μπορείς να ανησυχείς για όλα. Ακούω τις φήμες, τις διαβάζω, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου προσπαθώντας να αποδείξω τίποτε και σε κανέναν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης