Η 26χρονη Υβόνη Μπόσνιακ, που βρίσκεται στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, φωτογραφίζεται για το ΟΚ! αποκλειστικά με δημιουργίες Billy Sabbado και αποκαλύπτει τη φιλανθρωπική της ευαισθησία, τα όνειρά της για το μέλλον και τα σχέδια για την προσωπική της ζωή.

Θα έβαζες ποτέ σε δεύτερη προτεραιότητα την καριέρα σου για να δημιουργήσεις οικογένεια; «Καμία δουλειά δεν είναι πιο σημαντική από την οικογένεια. Οπότε αν η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη, φυσικά και θα το έκανα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δημοσιότητα που έχεις αποκτήσει σε έχει αλλάξει ως άνθρωπο; «Αν ξέρεις ποιος είσαι τίποτα δεν μπορεί να σε αλλάξει. Έχω ακούσει και μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ πως καμιά φορά δεν αλλάζεις εσύ, αλλά οι άλλοι γύρω σου».

Θα άλλαζες κάτι από τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα στη ζωή σου; «Όχι, είμαι ευγνώμων για όλα. Για όλα τα σωστά και τα λάθη που έχω κάνει. Όλοι κάνουμε λάθη και μαθαίνουμε από αυτά – αυτό έχει αξία στη ζωή. Να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα και να μη σκεφτόμαστε πως γεννηθήκαμε τέλειοι» απαντά στο περιοδικό «OK!».

Τι εύχεσαι να σου φέρει το 2012; «Δεν μου λείπει κάτι, οπότε εύχομαι να είμαι ευτυχισμένη όπως ήμουν πέρσι που ήταν με διαφορά η πιο αναπάντεχα όμορφη χρονιά για μένα. Εκτός από το ότι εύχομαι όσοι αγαπώ να είναι υγιείς και δυνατοί απέναντι στις δυσκολίες, θέλω να βλέπω και τον κόσμο γύρω μου να χαμογελάει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης