Έκπληξη είχε προκαλέσει πριν από κάποια χρόνια η μεταστροφή του Κωνσταντίνου Ρήγου, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι θα επιμελείται την εμφάνιση της Πέγκυς Ζήνα.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος ήταν γνωστός από την παρουσία του στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, όπου υπήρξε και καλλιτεχνικός διευθυντής του Χοροθεάτρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χτύπησε μια μέρα το τηλέφωνό μου και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο Γιώργος Λύρας, μάνατζερ και μετέπειτα σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα, ο οποίο μου ζήτησε να επιμεληθώ τις εμφανίσεις της Πέγκυς σε κάποιο μαγαζί» αναφέρει.

Παράλληλα προσθέτει: «Εγώ τότε ήμουν σε μια κόντρα με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και σκεφτόμουν να φύγω από αυτό. Μου έκαναν εντύπωση ότι ο Γιώργος Λύρας μαζί με τον επιχειρηματία του κέντρου θα έμπαιναν στον κόπο να έρθουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να με βρουν. Τους απάντησα ότι δεν θα ήθελα να δεσμευτώ και εκείνοι έδειξαν χαλαροί. Όταν ήρθαν να μιλήσουμε, τους έθεσα τον όρο να μην ασχοληθώ μόνο με το μαγαζί, αλλά να επιμεληθώ συνολικά την εικόνα της Πέγκυς. Για πολύ καιρό δούλεψα μόνο με την Πέγκυ, γι’ αυτό και την ευχαριστώ πολύ. Μετά μπήκε στη ζωή μου ο Μαζωνάκης και μετά οι άλλοι καλλιτέχνες».

Πηγή: radar
Επιμέλεια: Nτίνος Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης