Η Πόπη Γαλέτσα, μετά την αποχώρησή της από το GNTM, βρέθηκε καλεσμένη Στη Φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Τρίτης.

Η 30χρονη απάντησε μάλιστα και στο προ ημερών φαρμακερό σχόλιο της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία είχε πει για την ηλικία και το ύψος της: «Αν δεν κάνω λάθος είναι και μια κοπέλα, μιας άλφα ηλικίας και ύψους. Αυτός είναι ένας περίεργος συνδυασμός. Ας έρθει να δοκιμάσει τη γλύκα. Δε θα κρατήσει πολύ. Τι ρε φίλε; Είναι 1.50 και 30 χρόνων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση της Πόπης στην Κάτια:

«Πιστεύω ότι με φοβόντουσαν. Όταν μπαίνεις μέσα σε ένα παιχνίδι και αναφέρει η Κάτια πως είμαι 1.50 και 30 χρονών… Εντάξει δηλαδή. 1.50 δεν είμαι. Είμαστε σχεδόν ίσα. Και όταν είσαι 30 χρονών και 40 και 50 και 60 πρέπει να ακολουθάς τα όνειρά σου. Μας βλέπουν και άνθρωπο που είναι 30, 40, 50. Τι τους λες; Ότι δεν έχουν όνειρα γιατί μεγάλωσαν;

Μακάρι να είναι στα 30 της όσο είμαι εγώ. Αυτό της εύχομαι. Με πείραξε πάρα πολύ όχι για το ύψος, αλλά για την ηλικία. Δεν κατάλαβα καν γιατί το είπε. Είμαι 30. Με ενόχλησε γιατί μιλάει για ένα ευρύτερο κοινό. Πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρά μας ό,τι ηλικία και να είμαστε. Δεν είμαι τρελή. Είμαι 30, αλλά αν έδειχνα μεγαλύτερη δεν θα ακολουθούσα αυτόν τον χώρο. Ξέρω ότι μικροδείχνω και για αυτό με παίρνουν στις δουλειές. Τι την ενόχλησε που είμαι 30;» απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Πόπη Γαλέτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Πηγή: govastileto.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης