Το… ξεκατίνιασμα καλά κρατεί στο δημοφιλές ριάλιτι Survivor, καθώς η πείνα μεγαλώνει και τα έπαθλα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά συγκριτικά με τον πρώτο γύρο του παιχνιδιού, δηλαδή πριν από την ένωση.
Την Κυριακή είδαμε τους μαχητές για άλλη μια φορά να «σαρώνουν» και να νικούν τους διασήμους 10-7, σε ένα αγώνισμα που απαιτούσε αυτοσυγκέντρωση, ισορροπία και καλά αντανακλαστικά.

Το… ξεκατίνιασμα καλά κρατεί στο δημοφιλές ριάλιτι Survivor, καθώς η πείνα μεγαλώνει και τα έπαθλα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακάΑφορμή για έναν νέο τσακωμό ανάμεσα στις δύο ομάδες στάθηκε η παραμονή του Γιάννη Σπαλιάρα εκτός παιχνιδιού, καθώς, προφασιζόμενος ότι υπέστη τράβηγμα στη μέση κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα που έπαιξε, δεν ξαναμπήκε στην αρένα και ως εκ τούτου παραχώρησε τη θέση του σε άλλους συμπαίκτες του, δίνοντας το δικαίωμα στους διασήμους να επιλέξουν τον αντίπαλό τους σε δύο γύρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εδώ όλα καλά. Στο τέλος του αγώνα όμως, οι πανηγυρισμοί των μαχητών και δη του «ψηλού» που έκανε μια «βουτιά» μαζί με τους συμπαίκτες του εξόργισαν τη χαμένη ομάδα, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να τον ρωτά «Πέρασε η μέση ε;», ρίχνοντας «μπηχτή» περί στημένου τραυματισμού του.

Τα αίματα άναψαν και οι διάσημοι ξέσπασαν κατηγορώντας επί της ουσίας τους μαχητές ότι παίζουν «βρόμικα». Μεγάλη έκπληξη για τα μέχρι τώρα δεδομένα του Survivor αποτέλεσε το ξέσπασμα του -ζεν κατά τ’ άλλα- Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος χαρακτήρισε τον Σπαλιάρα ανήθικο: «Έκανες μαλ…κία σταμάτα το εδώ. Είναι ανήθικο αυτό που έκανες. Ντροπή σου!» φώναζε με ένταση ο αθλητής του πόλο προς το μοντέλο.

«Προσπαθήστε να διαχειρίζεστε τις ήττες σας με καλύτερο τρόπο… Κερδίσατε τα πέναλτι. Δεν ειρωνεύομαι, ούτε δέχομαι το ανήθικος» ήταν η απάντηση του Σπαλιάρα, ο οποίος επιχείρησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας άλλος πυρήνας καβγά ήταν μεταξύ του Αγγελόπουλου και του Μάριου Πρίαμου, με αφορμή μία ατάκα που «έπιασε» το αφτί του Μπο. Ο Μάριος, κατά τα λεγόμενα του ράπερ, είπε μετά την ήττα των διασήμων: «Πηγαίνετε τώρα να κλάψετε στην παραλία», έκφραση που εξόργισε τον Ντάνο και δεν παρέλειψε να την αναφέρει κατά τη διάρκεια του καβγά.

«Πάμε στην παραλία να κλάψουμε από χαρά, είναι κυπριακή έκφραση» απάντησε σε έντονο ύφος ο Κύπριος παίκτης, ο οποίος πρόσθεσε: «Εάν κάθε φορά που χάνετε έχουμε το ίδιο πρόβλημα, ε τότε σόρι ρε φίλε», υπονοώντας πως οι διάσημοι δεν ξέρουν να χάνουν.

Τον ρόλο « πυροσβέστη», υπεραμυνόμενος ωστόσο της ομάδας του, ανέλαβε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, δίνοντας την απάντησή του σε όλες τις κατηγορίες που τους προσήψαν οι διάσημοι.

«Στο προηγούμενο παιχνίδι τραυματίστηκε και του είπαμε να μην παίξει. Έπαιξε και ξανατραυματίστηκε. Εσείς γιατί τον διώξατε από την ομάδα σας, γιατί ήταν συνέχεια τραυματίας» είπε ο μισθοφόρος και συνέχισε: «Γιατί δεν ήρθατε στο προηγούμενο αγώνισμα να του πείτε, αφού τραυματίστηκε να μην παίξει;».

H ένταση κράτησε για αρκετή ώρα, ακόμη και ενώπιον του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, ενώ και στην παραλία οι δύο ομάδες δεν αντάλλαξαν κουβέντα.

Το μεγάλο «πάρτι» των μαχητών

Ο τσακωμός ανάμεσα στις δύο ομάδες μπορεί εν μέρει να αιτιολογηθεί, καθώς το έπαθλο ήταν μεγάλο. Επρόκειτο για έπαθλο φαγητού αλλά και για μία διανυκτέρευση σε πολυτελές ξενοδοχείο του Αγίου Δομίνικου.

Οι παίκτες, αφού έκαναν ένα ωραίο μπάνιο, στη συνέχεια απήλαυσαν το φαγητό τους, που περιελάμβανε κρουασάν, πίτσα και σουφλέ σοκολάτας, χόρεψαν δίπλα στην πισίνα, ήπιαν κοκτέιλ και κοιμήθηκαν έπειτα από καιρό σε κρεβάτι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης