Ο 33χρονος πρωταγωνιστής του σίριαλ του Mega, «Πίσω στο σπίτι» Θανάσης Τσαλταμπάσης, μιλάει για τις γυναίκες και παραδέχεται ότι φλερτάρει παρόλο που έχει σχέση.

Τελικά, το χιούμορ είναι όντως το καλύτερο αφροδισιακό για τις γυναίκες; «Από μόνο του δεν νομίζω! Ωστόσο, το χιούμορ δίνει «πόντους» στην προσωπικότητά σου και σε ανεβάζει. Όμως οι γυναίκες θέλουν να σε βλέπουν περιποιημένο, να καταλάβουν ότι έχεις τρόπους. Το μεγαλύτερό μου όπλο ίσως και να είναι το χιούμορ. Έτσι προσέγγιζα πάντα τις γυναίκες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το χιούμορ επίσης αντιμετώπιζες και τις απορρίψεις τους; Τις χυλόπιτες; «Μη νομίζεις, δεν με απέρριψαν πολλές φορές! Όρμαγα όπου ήθελα. Πρώτα έβλεπα αν με παίρνει και μετά πήγαινα. Αλλά και κάποιες φορές που με απέρριψαν δεν με ένοιαζε, γιατί εκείνες οι γυναίκες δεν με πολυενδιέφεραν».

Σήμερα, που είσαι γνωστός, έχεις περισσότερες κατακτήσεις με τις γυναίκες; «Ναι, γιατί το γυαλί είναι αφροδισιακό. Σήμερα, με προσεγγίζουν περισσότερες γυναίκες, όμως το βρίσκω λογικό, αφού είμαι αναγνωρίσιμος. Κάποτε έκανα εγώ το πρώτο βήμα, ενώ τώρα έρχονται εκείνες και μου μιλάνε».

Αυτό πώς το διαχειρίζεσαι, δεδομένου ότι εδώ και τρία χρόνια έχεις σχέση;
«Με κολακεύει, αλλά κρατάω τις αποστάσεις. Όμως κι εγώ φλερτάρω, παρόλο που έχω σχέση. Μου αρέσει το φλερτ, αλλά δεν περιμένω κάποιο αντίκρισμα. Μου αρέσει να ανεβάζω τις γυναίκες, αλλά δεν αποσκοπώ κάπου. Μπορεί στο φλερτ να υποβόσκει το σεξουαλικό στοιχείο, όμως όταν το κάνεις με αθωότητα παίρνει άλλη μορφή».

Η κοπέλα σου πώς το δέχεται αυτό; «Το κάνω με μέτρο. Δεν θίγω την κοπέλα μου. Στο παλιό μου σπίτι η ιδιοκτήτρια ήταν γιαγιά και, όταν πήγαινα να της δώσω το ενοίκιο, της έκανα διάφορα κομπλιμέντα για να την ανεβάζω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: People
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης