Τους χώρους του πολύ φημισμένου μαγαζιού «Rich», το οποίο δέχθηκε εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα της Τετάρτης, είχαν επισκεφθεί πολλοί αστέρες της εγχώριας και εξωτερικής showbiz αλλά και πρόσωπα του πολιτικού χώρου.

Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να ξεκινήσουμε ένα τέτοιο κείμενο χωρίς να δώσουμε προτεραιότητα στην τελευταία εμφάνιση του πρώην διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2012 εθεάθη με γυναικεία συντροφιά στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα» στην Αθήνα και στην καφετέρια «Rich» στη Γλυφάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr ήταν εκεί και είχε απαθανατίσει τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Οκτώβριο του 2012 το γνωστό στέκι της Γλυφάδας γιόρτασε τα πέντε χρόνια λειτουργίας του. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν καλλιτέχνες, ηθοποιοί, ποδοσφαιριστές κ.ά..

Τον ίδιο μήνα η «αφρόκρεμα» του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας εθεάθη στο καφέ της Γλυφάδας να απολαμβάνει τον καφέ της.

Κάποιοι με παρέα, άλλοι με τις συντρόφους τους… Ο φακός του zougla.gr κατέγραψε τις χαλαρές στιγμές των σταρ της μπάλας:


(Ο πρώην «ερυθρόλευκος» Ραούλ Μπράβο)


(Ο Γ. Μανιάτης του Ολυμπιακού)


(Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος της γερμανικής Βέρντερ Βρέμης)

Το πλήρως ανακαινισμένο «Rich» είχε γίνει το απόλυτο place – to – be για χαλαρό καφεδάκι στα νότια προάστια για τους εκπροσώπους της ελληνικής showbiz. Στους θαμώνες του μαγαζιού ήταν ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Γιώργος Χειμωνέτος και ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος μαφιόζων στη Γλυφάδα
, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013, 14:05

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης