Πέγκυ Ζήνα: Τι απαντά για τα περιβόητα φίλτρα στο X-Factor;

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016, 02:06
Πέγκυ Ζήνα: Τι απαντά για τα περιβόητα φίλτρα στο X-Factor;
Για την επαγγελματική της πορεία αλλά και το X-Factor μίλησε η Πέγκυ Ζήνα σε πρόσφατή της συνέντευξη. «Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ειλικρινής και να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Εγώ οφείλω, πηγαίνοντας σε αυτό τον μουσικό διαγωνισμό, να λέω στον κόσμο την αλήθεια όπως την βλέπω, γιατί, αν τους χαϊδέψω τα αυτιά, δεν θα τους βοηθήσω να αντιμετωπίσουν το αύριο και τα προβλήματα που θα βρουν μπροστά τους. Να ξεκαθαρίσω λοιπόν ότι πήγα στην εκπομπή για να είμαι χρήσιμη και να μιλάω και όχι για να είμαι μουγγή», λέει, στο περιοδικό «You» είπε η ίδια.

Επισημαίνοντας πως δεν την ενδιαφέρει αν θα την συμπαθήσουν ή την αντιπαθήσουν λόγω των κριτικών της, η Πέγκυ συνεχίζει: «θα έπρεπε να συμφωνώ σε όλα και να λέω πολλές φορές ψέματα για να μην ενοχληθούν κάποιοι. Με τίποτα και σε καμιά περίπτωση δεν το έκανα αυτό και δεν θα είχα λόγο ύπαρξης!».

Στο παρελθόν, η τραγουδίστρια είχε ανταλλάξει σφοδρά «πυρά» και δεν μιλούσε καν με τον Γιώργο Θεοφάνους, με τον οποίο, μάλιστα, είχε συνεργαστεί. «”Water is under the bridge” όπως θα έλεγε ο Θοδωρής Μαραντίνης ή, για να το πω πιο απλά, στα ελληνικά, “αυτά είναι πράγματα συνηθισμένα”», αρκείται να δηλώσει η τραγουδίστρια σε ερώτηση για τη συνύπαρξή της με τον συνθέτη.

Τέλος, σχολιάζοντας όσους επικρίνουν την εμφάνισή της, λέγοντας πως χρησιμοποιούνται φίλτρα για να δείχνει αψεγάδιαστη, απαντά: «δεν με πείραξαν καθόλου όσα είπαν! Εξάλλου, βλέποντας τον εαυτό μου δεν πιστεύω ότι είμαι ούτε αψεγάδιαστη, ούτε κέρινη. Οπότε, τι να τα κάνω τα φίλτρα;».


Πηγή: Govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016, 02:06