«Τα Φιλαράκια» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών και αγαπήθηκε όσο λίγες, τόσο από το κοινό όσο και από τους πρωταγωνιστές της.

O Paul Rudd, o οποίος είχε τον ρόλο του συντρόφου της «Φοίβης», έκανε μια αποκάλυψη για τη συμπρωταγωνίστριά του Jennifer Aniston και την αντίδρασή της στο τελευταίο γύρισμα της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν φανταστικό να είσαι μέρος της σειράς και κάπως θολό παράλληλα στο μυαλό μου. Υποτίθεται πως θα έπαιζα σε κάνα-δυο επεισόδια, όμως τελικά έκανα μερικά ακόμη. Ήταν προς το τέλος της σειράς, που ήταν πραγματικά ένα φαινόμενο» δήλωσε όσον αφορά στην εμπειρία του στα «Φιλαράκια», ενώ στη συνέχεια περιέγραψε μια αμήχανη στιγμή με την Jennifer Aniston.

«Ήμουν στο τελευταίο επεισόδιο, που εμένα δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, αλλά στις ειδήσεις γινόταν ένας χαμός. Όλοι έγραφαν ότι τα “Φιλαράκια” γυρίζουν το τελευταίο τους επεισόδιο. Ήμουν στη σκηνή και είδα την Jennifer Aniston να κλαίει και να αγκαλιάζει τη δημιουργό της σειράς και σκέφτηκα “δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ”. Σκέφτηκα, για να σπάσει ο πάγος, να πάω και να της πω “τα καταφέραμε, τελείωσε”, όμως το αστείο δεν ήταν τελικά και τόσο πετυχημένo».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης