Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Στη δουλειά αυτή βρήκα τον εαυτό μου»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Απριλίου 2015, 02:12
Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Στη δουλειά αυτή βρήκα τον εαυτό μου»
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε μεταξύ άλλων και για την καλλιτεχνική του φύση.

«Έχω κάποιες ευαισθησίες κι έναν άλλο τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα, κι αυτό ίσως σκεφτόμουν ότι με διαφοροποιεί. Δεν καταλάβαινα γιατί μου συμβαίνει. Υπήρχαν στιγμές που αναρωτιόμουν «γιατί δεν κι βλέπω όπως τα βλέπει η πλειονότητα;» Σταδιακά είδα ότι έχω άλλη ευαισθησία και χαρίσματα. Δηλαδή η ιδιαιτερότητα μου δεν ήτανε ποτέ βραχνάς ούτε με έκανε να αισθανθώ δυστυχής. Ένιωθα απλώς ότι δεν είχα βρει ακόμη τον κύκλο μου. Μου είπε μια κοπέλα πρόσφατα: Θέλω πολύ να ρθω να σε δω στο θέατρο» κι εγώ της απάντησα «πολύ ευχαρίστως». Τότε μου είπε: «Μόλις βρω παρέα, γιατί οι φίλοι μου δεν βλέπουν θέατρο». Την καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν είναι αυτή η περίεργη, επειδή οι φίλοι της δεν θέλουν να δουν θέατρο. Απλώς έχει άλλες ευαισθησίες. Είχα την τύχη να καταλάβω νωρίς τι αποζητάει η ψυχή μου. Στη δουλειά αυτή βρήκα τον εαυτό μου» τόνισε στο ΟΚ ο ίδιος.

-Σε στήριξε η οικογένειά σου;

«Φυσικά. Δεν ισχύει για μένα το κλισέ ότι «η οικογένεια μου δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός». Κάθε άλλο. Όχι μόνο δεν είχαν αντίρρηση οι γονιών μου, αλλά είχαν κι έναν κρυφό ενθουσιασμό. Ήταν καλλιεργημένοι άνθρωποι που αγαπούσαν την τέχνη, οπότε μάλλον φυσικό τους φάνηκε».

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Απριλίου 2015, 02:12