Καλεσμένος στην εκπομπή Κορίτσια για Σπίτι ήταν την Πέμπτη ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το μέλλον της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Βασιλιάδες» που προβάλλεται στο MEGA, τονίζοντας ότι οι ηθοποιοί δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση από το κανάλι για το μέλλον της σειράς.

«Έχουμε πάρει μόνο ένα μέρος των χρημάτων μας, άλλοι λιγότερα, άλλοι περισσότερα», επεσήμανε και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα τακτοποιηθεί το θέμα σύντομα.  Αναφερόμενος στα φιλανθρωπικά talent shows, ανέφερε είπε ότι δεν θα συμμετείχε ποτέ σε κάποιο από αυτά, αφού δεν συμμερίζεται την άποψη πως είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Παράλληλα, για όσους συμμετέχουν είπε πως αυτό αποτελεί «προσωπική επιλογή του καθενός» και «καλά κάνουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το αν θα παρουσίαζε κάποια εκπομπή μαζί με τη σύζυγό του Μπέσυ Μάλφα, είπε πως δεν θα του ταίριαζε μια εκπομπή, όπως το «Πρωινό Mou», ενώ δήλωσε ότι θα του άρεσε να παρουσιάσει ένα ριάλιτι, όπως το Survivor.

Τέλος, μιλώντας για τον ρόλο και την ευθύνη των δημοσιογράφων στην σημερινή κατάσταση της κρίσης, δήλωσε: «Κάθε φορά που βλέπω δελτία ειδήσεων του έρχεται να σπάσει την τηλεόραση!».

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης