Οργή – Επεισόδιο 12ο: Η Όλγα παρακολουθεί τον Παύλο

Ο Οδυσσέας ζητάει από τον Παύλο να πάει να βρει τη Μαρίνα, όταν αποφυλακιστεί. Ο Σαϊντ όμως του λέει ότι δεν είναι καλή ιδέα. Τελικά, ο Οδυσσέας αλλάζει γνώμη και λέει στον Παύλο να μην το κάνει αφού η Μαρίνα μπορεί να έχει προχωρήσει στη ζωή της. Λίγο πριν την αποφυλάκιση του Παύλου, ο Οδυσσέας του χαρίζει το ημερολόγιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σαϊντ που υποψιάζεται ότι ο Παύλος έχει περιέργεια να γνωρίσει τη Μαρίνα και σκοπεύει να πάει στην Κύπρο, τον προειδοποιεί να μην το κάνει γιατί θα μπλέξει. Βάζει την κόρη του, Όλγα, να τον παρακολουθεί για να ελέγχει τις κινήσεις του. Χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, ο Παύλος ταξιδεύει στην Κύπρο και καταφέρνει να εντοπίσει τη Μαρίνα και την κόρη της, Ζωή.

Οργή – Επεισόδιο 13ο:  Το πρόσωπο που αναστατώνει τον Λεωνίδα

Η Όλγα λέει στον Σαϊντ ότι βρήκε στο σπίτι του Παύλου την απόδειξη ενός εισιτηρίου για Κύπρο. Ενώ η Μαρίνα βρίσκεται στην παιδική χαρά με την κόρη της, η Ζωή χτυπάει και εμφανίζεται από το πουθενά ο Παύλος για να τη βοηθήσει. Ο Παύλος λέει στη Μαρίνα ότι ψάχνει σπίτι και ζητάει βοήθεια σαν πρόφαση για να την γνωρίσει καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης