Ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart βρέθηκαν στον Καναδά για την ολοκλήρωση και των τελευταίων σκηνών της ταινίας τους The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2, όπως έγινε γνωστό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο του Βανκούβερ του Καναδά, μετά και την ολοκλήρωση όλων των γυρισμάτων για ορισμένες από τις σκηνές της ταινίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γυρίσματα αυτά, της τελευταίας σκηνής, είχαν ανακοινωθεί από τον σκηνοθέτη του φιλμ, Bill Condon, ο οποίος είχε δηλώσει στα τέλη Απριλίου πως εκκρεμούν τα γυρίσματα ορισμένων σκηνών, κυρίως από τεχνικής άποψης, και αυτά θα πραγματοποιηθούν με ορισμένους από τους ηθοποιούς και τους κασκαντέρ που λαμβάνουν μέρος στην ταινία.

Ο Pattinson και η Stewart, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, έμειναν στην σουίτα που είχαν και κατά τη διάρκεια των κανονικών γυρισμάτων, και ήταν συνέχεια μαζί. Τα νέα γυρίσματα διήρκεσαν μόνο δύο ημέρες.

Το The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2, που είναι το τελευταίο κομμάτι της γνωστής σειράς ταινιών, πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη του Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια:Nτίνος Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης