Με ανοιχτές αγκάλες περίμεναν τον Πάνο Κιάμο οι φανατικοί θαυμαστές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπου έδωσαν δυναμικά το παρόν στις 5 επιτυχημένες συναυλίες του τον Ιανουάριο.

Ο τραγουδιστής πραγματοποίησε sold out εμφανίσεις σε Ατλάντικ Σίτι, Σικάγο,Κονέκτικατ, Τορόντο και Μόντρεαλ, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, αφού ηπροσέλευση του κόσμου και η εκδήλωση αγάπης του προς τον καλλιτέχνη,ήταν πρωτοφανής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάνος Κιάμος ανταπέδωσε την τεράστια αγάπη στο κοινό,ερμηνεύοντας όλες τις επιτυχίες του on stage, υπογράφοντας αυτόγραφα και τραβώντας φωτογραφίες με τους θαυμαστές του backstage.

Μάλιστα, οι ομογενείς της Νέας Υόρκης είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να μιλήσουν μαζί του στην μίνι εκδήλωση που διοργάνωσε το GMV – το μεγαλύτερο δισκοπωλείο της Αστόριας το οποίο ήταν ένας από τους σημαντικότερους χορηγούς επικοινωνίας των συναυλιών του Πάνου Κιάμου – και ο Τζίμης Παναγιώτου (Jimmy Panagiotou), ο οποίος συνέβαλε στην άψογη διεξαγωγή των συναυλιών.

Οι εντυπώσεις που άφησε ο Πάνος Κιάμος ήταν οι καλύτερες, όχι μόνο γιατον κόσμο που τον απόλαυσε αλλά και για τους διοργανωτές και όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση των εξαιρετικά επιτυχημένων συναυλιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ο George Katerinis (Γιώργος Κατερίνης) της εταιρίας παραγωγής Greek Music Live η οποία δραστηριοποιείται στις συναυλίες ελλήνων καλλιτεχνών στην Αμερική και στον Καναδά, (Αννα Βίσση, Αντώνης Ρέμος, Θάνος Πετρέλης, Πάνος Κιάμος κοκ), θέλοντας να ευχαριστήσει τον Πάνο Κιάμο, δήλωσε: “Λίγοι καλλιτέχνες είναι τόσο αφοσιωμένοι στην ποιότητα των εμφανίσεών τους και στο κοινό τους. Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλα τα Media εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και μας στήριξαν.

Είμαι σίγουρος ότι οι συνεντεύξεις του εδώ στα ραδιόφωνα αλλά και το άρθρο στους Chicago Sun Times έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου. Μέσα από τα βάθη της
καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω τον Πάνο Κιάμο και τους συνεργάτες του που μας έδωσαν την ευκαιρία να γιορτάσουμε αυτή την περιοδεία με όλους τους Έλληνες της
Αμερικής’.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης