Λίγες ώρες έμειναν για τον πολυαναμενόμενο γάμο της αδελφής της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Pippa Middleton με τον αγαπημένο της, James Matthews.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Ένγκλφιλντ του Μπέρσκαιρ, που βρίσκεται μόλις έξι μίλια μακριά από το χωριό Μπάκμπερι, όπου η νύφη μεγάλωσε με την αδερφή της Kate και τον νεότερο αδερφό τους James.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκκλησία του 12ου αιώνα βρίσκεται μέσα σε κτήμα ιδιοκτησίας του βουλευτή Ρίτσαρντ Μπένιον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ολοκληρωθεί η τελετή, οι νεόνυμφοι θα υποδεχθούν τους καλεσμένους τους στο σπίτι των γονιών της Pippa που διαθέτει εκτός των άλλων και έναν τεράστιο κήπο. Στον γάμο θα είναι φυσικά επίσημοι καλεσμένοι ο πρίγκιπας William και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, καθώς και ο πρίγκιπας Harry, όπως επιβεβαίωσε το παλάτι του Κένσιγκτον. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Kate δεν θα είναι παράνυμφος στον γάμο, όπως έκανε η αδερφή της στο δικό της γάμο, αλλά ο πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα είναι παρανυφάκια στο γάμο της θείας τους.

Η λαμπερή δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε ένα γυάλινο παλάτι που έχει εγκατασταθεί εδώ και λίγες ημέρες στον κήπο της οικίας Middleton στο Μπλάκμπερι του Μπερκσάιρ.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης