Ο πιο στενός φίλος και συνέταιρος του Γιώργου Αγγελόπουλου από το «Survivor», Παναγιώτης Μυγδαλάκης, μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ο Γιώργος θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά και η δημοσιότητα από το παιχνίδι θα τον βοηθήσει. Είναι ευγενικό παιδί, πέρα από την ομορφιά “σκλαβώνει” τον άλλον, άνδρα ή γυναίκα. Φέρεται πολύ ευγενικά και του αρέσει να δίνει και υλικά και πνευματικά, δίνει ό,τι έχει. Δεν έχει δείξει ακόμα τον αληθινό του χαρακτήρα και έχει να δείξει κι άλλα θετικά στοιχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Σίγουρα τον κομπλάρουν οι κάμερες και υπάρχει μια γραμμή από την παραγωγή για το πώς θα συμπεριφερθούν. Αυτά δεν αφήνουν να φανεί ο πραγματικός του εαυτός. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρέπει να είναι καλή καρδιά, αλλά γίνεται νευρική από την πείνα. Νομίζω ότι θα ήταν κοντά στα γούστα του η Ευρυδίκη. Του αρέσει το ωραίο και κατά κάποιο τρόπο μπορεί να διαλέξει, έχει την ευχέρεια. Πάντα διάλεγε τις πιο ωραίες» είπε χαρακτηριστικά ο φίλος του παίκτη των «διασήμων».

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης