Ο Μικ Τζάγκερ είναι μεγάλος θαυμαστής του «Downton Abbey».

Η Τζόαν Φρόγκατ, η οποία υποδύεται την Άννα Μπέιτς στην επιτυχημένη δραματική σειρά και ταινία εποχής, είπε στην εφημερίδα «The Observer» ότι ο αρχηγός των Rolling Stones λατρεύει το «Downton Abbey».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Μικ Τζάγκερ είναι μεγάλος θαυμαστής. Άκουσα ότι διέκοψε πρόβα των Rolling Stones για να πάνε να το δουν. Θα ήθελα να είναι αλήθεια» είπε.

Η Αγγλίδα ηθοποιός θυμήθηκε επίσης τη συνάντησή της με την Κέιτ Μίντλετον όταν η δούκισσα του Κέιμπριτζ, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ επισκέφτηκε τα πλατό.

«Ντρεπόμουν μπροστά στη δούκισσα του Κέιμπριτζ. Επισκέφτηκε τα γυρίσματα του “Downton Abbey” και μπήκε μέσα ενώ εγώ και η Μισέλ Ντόκερι γυρίζαμε μια σκηνή στο υπνοδωμάτιο της λαίδη Μαίρη» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκείνη είπε: “Είναι πολύ περίεργο να είμαι στην κρεβατοκάμαρά σου”. Απάντησα: “Ναι, δεν καταφέρνουν να έρθουν πολλοί άνθρωποι στην κρεβατοκάμαρα της λαίδης Μαίρη”. Δεν το εννοούσα με διπλή έννοια, αλλά ορκίζομαι ότι είδα την πιο ανεπαίσθητη υποψία ενός χαμόγελου» πρόσθεσε η Φρόγκατ.

Η Τζόαν Φρόγκατ θα επιστρέψει ως Άννα Μπέιτς στην ταινία «Downton Abbey: A New Era» που αναμένεται στους κινηματογράφους στις 18 Μαρτίου 2022.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης