Ο ναύαρχος και νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης έχει δύο γιους και, μάλιστα, ο ένας από αυτούς είναι γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό, ενώ μετρά αρκετά χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας.

Και δεν είναι άλλος από τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη, ο οποίος μας συστήθηκε μέσα από τον πρώτο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής «Master Chef». Μάλιστα, φέτος παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ την ταξιδιωτική σειρά «Θαλασσόλυκοι», η οποία είναι γυρισμένη σε ένα ιστιοπλοϊκό, παρέα με τον πρωταθλητή κολύμβησης Γιάννη Δρυμωνάκο και την ραδιοφωνική παραγωγό Κάλια Ελευθερίου. Παράλληλα, έχει και τη δική του στήλη μαγειρικής στην εκπομπή «DOT» του ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κολακευτικά λόγια για τους γονείς του

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Γιάννης Αποστολάκης είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στους γονείς του, Δέσποινα και Ευάγγελο, τονίζοντας ότι τον μεγάλωσαν πολύ σωστά, με αρχές.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Δεν είχαμε τα τρελά λεφτά στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν μας έλειψαν τα βασικά αγαθά. Μπορεί να μην είχα τα χιλιάδες παιχνίδια που ήθελα και ζητούσα, αλλά είχαμε όσο ακριβώς χρειαζόμασταν. Δεν με κακόμαθαν οι γονείς μου -και ευτυχώς, δηλαδή. Ο πατέρας μου είναι ναυτικός και η μητέρα μου έχει μια σχολή με καταδύσεις στο Ρέθυμνο -κανονικοί άνθρωποι, νορμάλ εισοδήματα. Νιώθω πολύ τυχερός για την οικογένειά μου, γιατί με μεγάλωσαν με καλές αρχές και πρότυπα. Αν και ως παιδί ήμουν… κάπως», είχε τονίσει στις δηλώσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως, πριν τα τηλεοπτικά του, ο Γιάννης σπούδαζε στα Χανιά μηχανικός φυσικών πόρων και περιβάλλοντος, αλλά εγκατέλειψε γρήγορα τη σχολή του, όταν ερωτεύτηκε τη μαγειρική.

Στο Προεδρικό Μέγαρο

Το απόγευμα της Δευτέρας λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του πατέρα του ο οποίος από Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ανέλαβε υπουργός Εθνικής Άμυνας στη θέση του Πάνου Καμμένου.

Μάλιστα ο σεφ επέλεξε για την περίσταση κοστούμι χωρίς γραβάτα και φόρεσε αθλητικά.

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης