Συνέντευξη στο Enjoy παραχώρησε ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον Παπά Γρηγόρη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και μίλησε για την επιστροφή στα γυρίσματα μετά την αναγκαστική παύση λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα. Η επιστροφή έγινε με μια εξέταση, ένα τεστ για να δούμε αν κάποιος είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και έτσι αρχίσαμε πριν από μια εβδομάδα τα γυρίσματα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κωστής Σαββιδάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατόπιν πρόσθεσε: «Κακά τα ψέματα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Βάφεσαι, γυρίζεις τη σκηνή, μετά βάζεις τη μάσκα και μετά, όταν πρέπει να μπεις ξανά για γύρισμα, θα μακιγιαριστείς και ύστερα θα φορέσεις άλλη μάσκα. Με την πολλή ζέστη που μας έτυχε την πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων, καθώς φορούσαμε χειμερινά ρούχα, ήταν εξαιρετικό κοκτέιλ δυσφορίας.

Αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά, καύσωνας. Όλοι μας είχαμε μεγάλη χαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπήκαμε στο Διαφάνι του 1958 με την ίδια όρεξη που πρωτομπήκαμε πριν από τον κορωνοϊό. Για να σας δώσω να καταλάβετε, σε μια σκηνή εσωτερικού χώρου, που κανονικά θα έμπαιναν 10 άτομα για γύρισμα, μπαίνουμε πρώτα πέντε ηθοποιοί και λέμε τα λόγια μας σαν να είχαμε απέναντι μας τα άλλα πέντε. Τον ρόλο των πέντε ατόμων που δεν βλέπουμε, τα λόγια τους δηλαδή, τα λέει η βοηθός σκηνοθέτη. Το ίδιο κάνουν και οι πέντε ηθοποιοί που θα ήταν στην ίδια σκηνή με εμάς, αλλά θα μπουν μετά για να ολοκληρωθεί το πλάνο».

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης