Οι τέσσερις κριτές, ο Σάκης Ρουβάς και η Ευαγγελία Αραβανή γιόρτασαν με φίλους σε prive club την επιστροφή του «X-Factor», το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στα μέσα Απριλίου.

Ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα είναι και πάλι ο οικοδεσπότης του show, οι τέσσερις κριτές της ανανεωμένης επιτροπής Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα, Μπάμπης Στόκας και Γιώργος Παπαδόπουλος, και βέβαια η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία θα βρεθεί εκ νέου στο backstage, γιόρτασαν το βράδυ της Τρίτης την επερχόμενη επιστροφή της δημοφιλούς εκπομπής με ένα μεγάλο πάρτι στο φημισμένο πριβέ club Salon de Bricolage, στο Κολωνάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το τέλος της βραδιάς «έσκασε μύτη» και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος έκανε άνω-κάτω το πάρτι…

Ο δήμαρχος Μαραθώνα εμφανίστηκε με τη συνοδεία δύο σωματοφυλάκων, φορώντας τα γυαλιά ηλίου του. Και μπορεί ο ίδιος -όπως πληροφορηθήκαμε- να μην ήταν καλεσμένος του καναλιού, ωστόσο είναι μέλος του Salon de Bricolage, σύμφωνα με την «Espresso».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ήταν φυσικό, όλοι τον χαιρέτησαν θερμά και εκείνος άρχισε τα γνωστά αστεία του. Μάλιστα, ο Σάκης συνομίλησε μαζί του αρκετή ώρα και φάνηκε χαρούμενος που τον είδε.

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης