Ένα μικρό Υπερ- θέαμα στον πολυχώρο YOLO Πειραιώς 102 θα χαρούν οι θεατές κάθε Δευτέρα στις 21.00.

Άρωμα, άκουσμα και θέαμα Ελληνικού Κινηματογράφου δεμένο με έξυπνη πρόζα –κωμωδία, ερμηνείες, χρώματα και αρώματα. Τραγούδια δεμένα με μεγάλη επιτυχία με χορογραφίες φώτα και πολύ κέφι. Βίκυ Κουλιανού, Μαρία Ανδρούτσου, Γιώργος Παράσχος και σε ρόλο έκπληξη ο Δημήτρης Παπάζογλου. Η Μαργαρίτα Γκινοσάτη με την πολύπλευρη παρουσία της επί σκηνής, η Άννα Φωτοπούλου και η Πόπη Χριστοδούλου, συμβάλλουν με την παρουσία τους στην επιτυχία της παράστασης με εγγύηση την σκηνοθετική υπογραφή της Ρέϊνας Εσκενάζυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χορογραφίες: Δημήτρης Παπάζογλου και μουσική διεύθυνση ο Γιώργος Ροϊλός.

Τα κοστούμια υπογράφουν γνωστοί σχεδιαστές μόδας όπως η Εrifilli Nikolopoulou, ο Βασίλης Ζούλιας και ο Γιάννης Τόγκος. Μια παράσταση, που πρέπει απαραίτητα, να προστεθεί στις εμπειρίες σας .

Λίγα λόγια για το έργο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αγάπη θέλει δύο» ή ίσως θέλει και περισσότερους με χρώμα ελληνικό και θέμα τον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο. Ο λόγος για τους Μαρία Ανδρούτσου, Δημήτρη Παπάζογλου, Βίκυ Κουλιανού, Γιώργο Παράσχο, Μαργαρίτα Γκινοσάτη, Πόπη Χριστοδούλου και Άννα Φωτοπούλου οι οποίοι θα μας θυμίσουν μελωδίες και λόγια που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε.

O ελληνικός κινηματογράφος γιορτάζει φέτος τα 100 του χρόνια («Η Γκόλφω», η πρώτη μεγάλου μήκους –βουβή- ελληνική ταινία γυρίστηκε το 1914) και οι έξι ερμηνευτές θα μας ταξιδέψουν στις σημαντικότερες μουσικές στιγμές του.

Αγαπημένες μελωδίες μεγάλων συνθετών που επένδυσαν μουσικά ταινίες όπως οι: «Φαίδρα», «Μανταλένα», «Τα κόκκινα φανάρια», «Στέλλα», κ.ά., ταινίες που αποτέλεσαν ορόσημα και σφράγισαν με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες τους η Μελίνα, η Ρένα, η Αλίκη, η Τζένη, ο Χορν, ο Παπαμιχαήλ… Τραγούδια που αποτελούν σημεία αναφοράς στο σύγχρονο κινηματογραφικό μας πολιτισμό και ξυπνούν συναισθήματα και αναμνήσεις από μια εποχή υπέροχα ξεχωριστή!

Τους εφτά ηθοποιούς και τραγουδιστές πλαισιώνουν πέντε καταξιωμένοι σολίστες μουσικοί αλλά και έμπειροι χορευτές υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου χορευτή- χορογράφου Δημήτρη Παπάζογλου.
Σε έναν ανανεωμένο πολυχώρο στο Γκάζι στο YOLO…

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης