Ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ τη νύχτα της Πέμπτης στον Alpha κατά την οποία αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει συμβεί εμένα το εξής, Αντώνη. Είμαι παντρεμένος, χτυπάει το κουδούνι, μπαίνει μέσα μία κυρία με έναν άντρα της, ομορφούλα ήταν και λέει στη γυναίκα μου, «ο άντρας σας με βίασε». Και την κοιτάζω και λέω, «κοίτα τι χάνω ο κερατάς». Παράνοια»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βεβαίως και την τοποθέτησα και την έβαλα στη θέση της. «Βρείτε τα μεταξύ σας, εγώ τι ανάμειξη έχω» είπε η γυναίκα μου» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο παρουσιαστής. «Επίσης, έχω φάει μηνύσεις γιατί βγήκα και έβριζα κάποιον. Με είχαν φωνάξει οι ανακριτές. Αυτά γίνονται όταν είσαι λίγο φωταγωγημένος».

Στην ίδια συνέντευξη και στο ίδιο μέρος αυτής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε με θάρρος ξεκάθαρη θέση για το κύμα καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση που έχει βγει στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα. «Δεν πέφτω από τα σύννεφα» ομολόγησε ο παρουσιαστής τονίζοντας πως ουδέποτε έχει εκμεταλλευτεί έως και σήμερα τη θέση του για να φλερτάρει.

Ο παρουσιαστής επίσης αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά στην οικονομική του καταστροφή και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από εκεί που είχα 10 εκατ. και σπίτι δεν είχα ευρώ. Τα τελευταία 4-5 χρόνια με έτρεφε κανονικά ο αδερφός μου. Μου έδιναν τα πνευματικά δικαιώματα και μου τα έπαιρνε η τράπεζα. Ό,τι έπαιρνα κατασχόταν. Ήρθε ο αδερφός μου με τη γυναίκα του, μου είπε δεν θα πεθάνουμε, όσο έχω χρήματα, αυτό που θα έκανες κι εσύ θα το κάνω κι εγώ.

Τον πρώτο μήνα μου έδωσε 2.500 ευρώ. Το 2.500 μειώθηκε, κάποια στιγμή και με την αρρώστια του και με την κρίση έφτασε να είναι ο βασικός, μετά τα 500 ευρώ. Τον Ιούνιο μου είπε “δεν έχω τίποτα”. Του είπα “μην ασχολείσαι”. Έμεινα όλο εκείνο το διάστημα χωρίς ευρώ.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης