Ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, που έχει κατά καιρούς απασχολήσει τα Μέσα, βρέθηκε καλεσμένος στο Tik Talk το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Νίκος Καρανίκας μίλησε ανοιχτά για τα σκληρά ναρκωτικά που δοκίμασε για επιστημονικούς λόγους, αλλά και την νομιμοποίηση φαρμακευτικών προϊόντων από κάνναβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κάνναβη για εμένα δεν είναι σκληρό ναρκωτικό. Είναι πολύ πιο ακίνδυνο, πολύ πιο ευεργετικό από τη βότκα και το ουίσκι. Το κάπνισμα κάνει κακό, το χασίς δεν κάνει. Η κάνναβη δεν είναι για να την υπερκαταναλώνουμε» είπε αρχικά ο Νίκος Καρανίκας.

Κατόπιν, με αφορμή ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ για το αν έχει πάρει στο παρελθόν σκληρά ναρκωτικά, όπως κοκαΐνη και ηρωίνη, o Νίκος Καρανίκας απάντησε: «Ναι έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα, εις γνώση μου. Έκανα κοκαΐνη και ηρωϊνη. Θέλω να σου πω ότι από τα 14 μου είμαι στρατευμένος στην Αριστερά. Ό,τι έκανα, το έκανα μέσα σε μια λογική ελέγχου, μέτρου, πιο πολύ για μια εμπειρία που μπορούμε να μιλήσουμε και να απομυθοποιήσουμε τον εχθρό. Δεν μου άρεσαν, δεν τα αγάπησα. Όταν έκανα, το έκανα για να δω τι είναι αυτό που λένε, το οποίο γνώριζα επιστημονικά ότι δεν είναι αυτό που λένε. Η επιστήμη έλεγε άλλα πράγματα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης