Στις πρόβες του συναρπαστικού Red Bull Soundclash, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, πήραμε μια πρώτη ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί στη μεγάλη μουσική μάχη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο Red Bull Soundclash στο Κτίριο 56 του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Το απόγευμα της Τρίτης, τα δύο συγκροτήματα Vegas και Mελιsses πραγματοποίησαν την πρόβα generale «κεκλεισμένων των θυρών», εντυπωσιάζοντας με την ενέργεια τους. Τα 2 stages της μονομαχίας έχουν στηθεί το ένα απέναντι στο άλλο και είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους «μονομάχους τους» για ένα ανατρεπτικό battle που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πρωτότυπες διασκευές και μοναδικές συνεργασίες που δεν αποκαλύφθηκαν θα κλέψουν την παράσταση. Την προσοχή όμως τράβηξε η παρουσία της εκρηκτικής Έλενας Παπαρίζου, η οποία βρέθηκε στις πρόβες εξάπτοντας την περιέργεια και την αγωνία για το αν θα έχει κάποιο ρόλο – έκπληξη στη βραδιά. Στην πρόβα παρευρέθει και ο Νίκος Βουρλιώτης που θα εμφανιστεί σε ρόλο παρουσιαστή – διαιτητή, μαζί με τον DJ Rico οι οποίοι προετοιμάζονται με ενθουσιασμό για τη μεγαλύτερη μουσική αναμέτρηση της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νικητής θα κριθεί από το κοινό το οποίο θα δίνει βαθμούς ζητωκραυγάζοντας σε κάθε γύρο. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 9 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πατήστε για να δείτε εικόνες από τις πρόβες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης