Κατέκτησε το status του καρδιοκατακτητή χάρη στον ρόλο του ως βαμπίρ στις ταινίες «Twilight». Τώρα, υποδυόμενος τον τυχοδιώκτη γόη στη νέα ταινία «Bel ami», είναι σίγουρο ότι αυτό το status θα εδραιωθεί!

Σύμφωνα με «Espressonews.gr» ο 25χρονος Ρόμπερτ Πάτινσον στο τρέιλερ της νέας ταινίας φαίνεται να έχει καυτές σκηνές και με τις τρεις πρωταγωνίστριές του, την Κριστίνα Ρίτσι, την Ούμα Θέρμαν και την Κριστίν Σκοτ Τόμας. Η ταινία, που βασίζεται στη γαλλική ομώνυμη νουβέλα του Γκι ντε Μοπασάν, περιγράφει τις περιπέτειες του Ζορζ Ντιρουά, ο οποίος από πάμπτωχος στρατιώτης βρίσκεται να συναναστρέφεται με την ελίτ του Παρισιού του 1890.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος ρόλος του «τρυφερού βαμπίρ» σίγουρα θα σοκάρει τις θαυμάστριές του, αφού έχει τα χαρακτηριστικά ενός ανήθικου εκμεταλλευτή. «Το σενάριο είναι απολύτως σύμφωνο με το βιβλίο και επειδή αυτός ο τύπος είναι στην ουσία ένας τιποτένιος που κερδίζει πάντα στο τέλος, είναι πολύ δύσκολο να το προωθήσεις. Ειδικά μ’ εμένα σ’ αυτόν τον ρόλο» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτ Πάτινσον, που εξηγεί: «Όλοι στην παραγωγή ανησυχούσαν ότι το κοινό θα σκέφτεται «μα θέλω αυτός να είναι καλός. Πρέπει να είναι καλός με τις γυναίκες!».

Πάντως ο σκηνοθέτης της ταινίας Ντέκλαν Ντόνελαν έχει να λέει τα καλύτερα για τον επαγγελματισμό του νεαρού σταρ. «Ο Ρόμπερτ είναι ένας πολύ σοβαρός ηθοποιός και επέμενε να κάνει πρόβες για έναν ολόκληρο μήνα πριν κάνει το γύρισμα της πρώτης σκηνής. Αυτό είναι κάτι πολύ ασυνήθιστο στη δουλειά μας. Αυτός το έκανε επειδή παίρνει την υποκριτική πολύ στα σοβαρά» εξήγησε.
Όσο για τις καυτές σκηνές του Πάτινσον με τις τρεις συμπρωταγωνίστριές του, ο Ντόνελαν υπογραμμίζει ότι το τελικό αποτέλεσμα απέχει πολύ από αυτό που βιώνουν οι ηθοποιοί την ώρα που τις γυρίζουν. «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το γύρισμα μιας ερωτικής σκηνής είναι το πιο αντιερωτικό πράγμα στον κόσμο, με πενήντα άτομα να σε παρακολουθούν πίσω από τις κάμερες!»

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης