Ο Elton John έκανε μία αποκάλυψη μέσα από το βιβλίο του, με πρωταγωνιστή της αποκάλυψης, τον Michael Jackson.

Ο τραγουδιστής θυμάται πως σε ένα από τα πάρτι του στο Λονδίνο είχε καλέσει τον ψυχίατρο του γνωστού καλλιτέχνη. Στην πόλη έτυχε να βρίσκεται την ίδια περίοδο και ο βασιλιάς της ποπ και έτσι παρευρέθηκε στην κοινωνική εκδήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γνώριζα τον Michael από τα 13 ή 14 του. Είχε εμφανιστεί με την Elizabeth Taylor σε ένα σόου. Ήταν το πιο αξιολάτρευτο παιδί. Όμως καθώς περνούσαν τα χρόνια, ξεκίνησε να απομονώνεται από τον κόσμο, από την πραγματικότητα, όπως και ο Elvis Presley.

Ένας Θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του, τι φάρμακα έπαιρνε. Κάθε φορά που τον έβλεπα τα τελευταία χρόνια της ζωής του, σκεφτόμουν πως το «καημένο το αγόρι είχε χάσει τα λογικά του». Ήταν ψυχικά άρρωστος και δεν μπορούσε κανείς τον βοηθήσει. Είχε χαθεί από τον κόσμο, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που του έλεγαν αυτά που ήθελε να ακούσει», αναφέρει σε ένα απόσπασμα ο Elton John ενώ λίγο παρακάτω συνεχίζει γράφοντας πως σε εκείνο το πάρτι, ο βασιλιάς της ποπ έδειχνε χάλια, δεν ήθελε να φάει τίποτα ούτε από τον ίδιο τον προσωπικό του σεφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από λίγο, σηκώθηκε από το τραπέζι χωρίς λέξη και εξαφανίστηκε. Τελικά τον βρήκαμε δύο ώρες αργότερα στον χώρο που έμενε η οικιακή μου βοηθός. Η ίδια καθόταν εκεί και έβλεπε τον Jackson να παίζει βιντεοπαιχνίδια με τον γιο της. Για κάποιο λόγο, φαινόταν πως δεν μπορεί να συνυπάρχει με ενήλικες» περιγράφει.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης