Πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο έκανε την Κυριακή η ταινία «The Lion King – Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», η οποία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 18 Ιουλίου.

Την ταινία κινουμένων σχεδίων παρακολούθησαν στον κινηματογράφο Odeon Leicester Square του Λονδίνου η Beyoncé με τον σύζυγό της Jay-Z, όπως και η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry, που έγιναν γονείς τον περασμένο Μάιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Beyoncé και ο Jay-Z, οι οποίοι έγιναν γονείς για δεύτερη φορά τον Ιούνιο του 2017 και μάλιστα σε δίδυμα, συμβούλεψαν το βασιλικό ζευγάρι για τον μικρό Archie. Επίσης, είπαν στους νέους γονείς να φροντίζουν να έχουν χρόνο για τον εαυτό τους.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», τις προηγούμενες μέρες η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, καθώς δέχτηκαν πίεση από Μέσα και κοινό για το γεγονός ότι αρνούνται να αποκαλύψουν τα ονόματα των νονών του νεογέννητου Archie, η βάφτιση του οποίου έγινε στις 6 Ιουλίου.

Να σημειωθεί ότι η Beyoncé συμμετέχει στην ταινία (ως η φωνή της λιονταρίνας Nala).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρεμιέρα παρευρέθη και ο Elton John, ο οποίος είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που επιμελήθηκαν τη μουσική της ταινίας.

Δείτε φωτό στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης