Για τα καλοκαιρινά του σχέδια, για την αγάπη αλλά και για τα πρότυπα που έχει στη ζωή του μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μύρωνας Στρατής.

Ο γνωστός τραγουδοποιός, ο οποίος πέρασε τον χειμώνα έχοντας στον πλευρό του τον Ησαΐα Ματιάμπα και τον Παναγιώτη Τσακαλάκο, θα συνεχίσει με το ίδιο σχήμα και το καλοκαίρι, κάνοντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τον Ησαΐα πάντα τον θαύμαζα. Είναι φανταστικός τραγουδιστής και performer. Τον Παναγιώτη τον γνώρισα μέσα από το “Greek Idol”. Ξεχώριζε! Πρότεινα και στους δύο αυτή τη συνεργασία και για καλή μας τύχη προέκυψε κάτι πολύ δυνατό και περνάμε υπέροχα».

Το νέο του κομμάτι έχει τίτλο «Αν με θέλεις» και ο τραγουδιστής το αφιερώνει «σε όποιον και όποια αγαπάει αληθινά. Είναι ένα τραγούδι που μιλάει για το πώς μπορεί ένας έρωτας να ξεχαστεί μες στην καθημερινότητα».

Τέλος, ο Μύρωνας Στρατής μίλησε για τα πρόσωπα που λειτούργησαν ως πρότυπα στη ζωή του, που δεν είναι άλλοι από τους γονείς του. «Οι θυσίες που χρειάζονται για να μεγαλώσεις υγιή παιδιά, ακόμη και σήμερα, με συγκινούν» είπε χαρακτηριστικά ο Μύρωνας, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι είναι ένας άνθρωπος με αρχές, προσγειωμένος και σεμνός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης