Εδώ και μερικές μέρες, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Δήμητρα Ματσούκα και ο πρώην σύντροφος της Ελεονώρας Μελέτη, Γιάννης Ολιζιέρσκι, είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Σύμφωνα, όμως, με ρεπορτάζ της lifestyle ιστοσελίδας Yupi, όχι μόνο δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά η ηθοποιός κάνει σχέδια γάμου με τον Φώτη Βαλλάτο.

«Η Δήμητρα παραμένει ζευγάρι με τον Φώτη Βαλλάτο. Τόσο καιρό γράφεται ότι έχουν χωρίσει και οι ίδιοι δεν έχουν ασχοληθεί με τη διάψευση των σχετικών δημοσιευμάτων, όμως η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο είναι μαζί, αλλά παραμένουν πολύ ερωτευμένοι. Προφανώς, οι φήμες για τον Ολιζιέρσκι είναι εντελώς ανυπόστατες», ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού στην ιστοσελίδα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η Δήμητρα Ματσούκα και ο Φώτης Βαλλάτος σχεδιάζουν εδώ και αρκετό καιρό τον γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την δήλωση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό η Δήμητρα Ματσούκα και πολλοί παρερμήνευσαν ως επιβεβαίωση του χωρισμού της με τον Φώτη Βαλλάτο: «Την ρώτησαν αν είναι μόνη και εκείνη απάντησε “σαν ανεμώνη”! Είναι προφανές ότι ήταν χιούμορ», συνεχίζει η πηγή.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ του Yupi αναφέρει πως το ζευγάρι συνεχίζει να κάνει κοινές δημόσιες εξόδους. Πρόσφατα, εθεάθησαν με παρέα φίλων σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης