Όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William, η Kate Middleton διαβεβαίωνε σε όλους του τόνους ότι το τελευταίο που θέλει είναι να γίνει μανιώδης με το shopping. Εξάλλου, κανείς δεν ξεχνά το απλό φόρεμα αξίας 49,99 λιρών από το Zara που φόρεσε στον μήνα του μέλιτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαμονή της, πάντως, στο Μπάκινγχαμ μέλλον τη … «χάλασε», καθώς από τις αρχές της χρονιάς έχει ξοδέψει, ούτε λίγο, ούτε πολύ 35.000 στερλίνες μόνο για ρούχα. Αυτά τα χρήματα δεν τα πληρώνει όμως ο νόμιμός σύζυγός της, αλλά, σύμφωνα με την Daily Mail, ο πεθερός της, ο πρίγκιπας Κάρολος.

Τις επόμενες ημέρες, η βρετανική κοινή γνώμη θα έχει την ευκαιρία να μάθει ακριβώς τα έξοδα της δούκισσας του Κέμπριτζ, οπότε και ο πρίγκιπας Κάρολος θα ανοίξει για πρώτη φορά τον λογαριασμό του μετά τον βασιλικό γάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Kι αυτό γιατί ο πρώτος στη διαδοχή για τον βρετανικό θρόνο έχει συμφωνήσει να πληρώνει τη γκαρνταρόμπα της δούκισσας για τις επίσημες εμφανίσεις της, από τον επίσημο προϋπολογισμό του Παλατιού, καθώς ο μισθός του Ουίλιαμ ως πιλότου ελικοπτέρου της Βασιλικής Αεροπορίας δεν αρκεί για τα φορέματα της Κέιτ, καθώς ανέρχεται σε μόλις 44.000 λίρες τον χρόνο.

Όσο για τα 10 εκατ. λίρες που κληρονόμησε ο πρίγκιπας από τη μητέρα του την περασμένη εβδομάδα που έκλεισε τα 30 του χρόνια, θεωρούνται ως προσωπικό εισόδημα.

Ο πρίγκιπας Κάρολος χρηματοδοτεί τις δημόσιες εμφανίσεις όσο του ιδίου, όσο και της Καμίλλα και των δύο γιών του, από τα έσοδα που έχει από το Δουκάτο της Κορνουάλλης, μιας ιδιωτικής έκτασης που πέρυσι του απέφερε 19,7 εκατ. στερλίνες. Από αυτά, τα 11,4 εκατ. λίρες διατέθηκαν για τα επίσημα έξοδα και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται πλέον και τα φορέματα της Κέιτ.

Eπιμέλεια: Χριστίνα Ρωμηού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης