Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και η τραγουδίστρια αποκάλυψε πράγματα για εκείνη που δεν ξέραμε, έκανε την αυτοκριτική της και μίλησε για την προσωπική ζωή της.

Όσον αφορά για την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Είμαι μόνη μου αυτό το διάστημα, μόνη μου κοιμάμαι τα βράδια και ξυπνάω το πρωί. Είμαι ολομόναχη! Είμαι πολύ ευγνώμων για ό,τι μου συμβαίνει! Είμαι μόνη μου και είμαι καλά!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο υπάρχει το φλερτ στην ζωή της; «Αν κάτι μου αρέσει και μου γεμίζει στα μάτια μου, και με κάνει χαρούμενη, προχωράω. Μάλλον αυτό δεν συμβαίνει αυτόν τον καιρό. Τον τόσο μεγάλο καιρό. Με έχουν φλερτάρει όμως κατά καιρούς», απάντησε.

Η Ν. Θεοδωρίδου τραγουδά Γ. Θεοφάνους στην Ελ. ΜενεγάκηΌσο για τις δύσκολες στιγμές της ζωής της είπε: «Λύγισα μια φορά στα 15 χρόνια γιατί ήταν μια πάρα πολύ σοβαρή απόφαση να τελειώσω ένα γάμο με τον Ανδρέα», κάτι στο οποίο συμφώνησε μαζί της και η Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο όπως λέει, όταν περνάει δύσκολα: «Τα περνάω μέσα στο σπίτι μου. Δεν χρειάζεται να βγαίνω και να φορτώνω τους ανθρώπους με τα προβλήματα μου!»

Τέλος, παραδέχεται πως στον έρωτα είναι ιδιαίτερα ανυπόμονη: «Όλο βιάζομαι, τι να κάνω πια! Υπομονή δεν έχω. Είμαι ανυπόμονη! Θέλει πολλή δουλειά ο έρωτας τελικά. Κάτι που εγώ δεν κάνω! Ο έρωτας είναι το σημαντικότερο πράγμα. Αν δεν υπάρχει, τελειώνουν όλα. Έχω καταλάβει πως θέλει πολύ υπομονή και να κάνεις λίγο πίσω. Σε μένα ο έρωτας τελειώνει απότομα. Και όταν τελειώνει είναι σαν να μην υπήρχε ποτέ. Έχω πληγωθεί πάρα πολύ, ενδεχομένως να έχω πληγώσει κιόλας, αλλά είμαι πάρα πολύ έντιμη. Δεν έχω πει ψέματα και δεν έχω απατήσει ποτέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης