Για δεύτερη φορά μπήκε σήμερα το πρωί στο χειρουργείο η Ειρήνη Μεκρούρη, αφού οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

Μάλιστα ήταν να εμφανιστεί στην Πρωινή Μελέτη, όμως τελικά μίλησε στην εκπομπή ο σύντροφός της Γ. Τσαγκαράκης. Ο κ. Τσαγκαράκης είπε ότι όλα πήγαν καλά και ότι το χειρουργείο αυτό ήταν κάτι συνηθισμένο και απλό, ενώ τόνισε ότι όλοι είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της Ειρήνης και αν όλα πάνε καλά τη Δευτέρα θα βγει από το νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύντροφος της τραγουδίστριας είπε ότι τον τελευταίο καιρό η Ειρήνη έχει περάσει πάρα πολλά και ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, όμως έχει αρχίσει να βλέπει την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, αφού και οι γιατροί της είναι καθησυχαστικοί.

Στο πλευρό της είναι φυσικά η οικογένειά της και ο καλός της, παρ’ όλ’ αυτά , αν και έγινε γνωστό ότι περνάει δύσκολες στιγμές, ελάχιστοι ήταν οι άνθρωποι της showbiz που στάθηκαν δίπλα της.

«Η Ειρήνη έχει πολλά παράπονα τον τελευταίο καιρό από ανθρώπους», είπε ο Γ. Τσαγκαράκης, όμως τώρα προσπαθεί να κοιτάξει μόνο την υγεία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύντροφος της Ε. Μερκούρη αποκάλυψε μάλιστα και μερικές λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησε όλη η περιπέτεια της τραγουδίστριας.

Όπως είπε λοιπόν είχε έντονους πόνους στην κοιλιά επί δέκα μέρες, όμως παρά τις προσπάθειές του να την πάει στο γιατρό, εκείνη αρνιόταν πεισματικά. Μέχρι που την περασμένη Τρίτη οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και το χρώμα της άλλαξε δραματικά με αποτέλεσμα να φοβηθεί και η ίδια πάρα πολύ.

ΠΗΓΗ: Πρωινή Μελέτη

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης