Για ακόμα μία φορά θα συνεργαστούν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Μάρτιν Σκορτσέζε στην ταινία με τίτλο «The Wolf of Wall Street».

Σημειώνεται πως αρχικά τα ονόματα των δύο είχαν ακουστεί τον περσινό Φεβρουάριο, όταν ο σκηνοθέτης αποφάσισε να «χρησιμοποιήσει», αντί του Ρίντλεϊ Σκοτ, τον Ντι Κάπριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «The Wolf of Wall Street» θα είναι το πέμπτο φιλμ που οι δυο τους θα συνεργαστούν και θα αφορά έναν επενδυτή και την ανάμειξή του με ναρκωτικά, σεξουαλικά σκάνδαλα και απάτες τις δεκαετίες του ’80 και του ΄90. Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Jordan Belfort και τη χρηματιστηριακή απάτη στα τέλη της δεκαετίας του ‘90 με λεία πάνω από 200 εκατ. δολάρια και έχει γράψει ο δημιουργός των Sopranos και Boardwalk Empire, Terence Winter.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε: «Το έργο θα είναι το όραμα του μεγαλοφυούς Martin Scorsese. Το έργο αφορά στο ξεκίνημα των ”νέων” συμμοριών της Νέας Υόρκης. Οι συμμορίες της Wall Street άλλωστε διακρίνονται από απληστία και αλαζονεία. Είμαστε χαρούμενοι που θα δούμε τον κ. Scorsese να παίρνει τα ηνία του φιλμ».

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη, με πληροφορίες από το artsandthecity

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης