Ο Κρις Μπράουν εμφανίστηκε για ακρόαση σε δικαστήριο των ΗΠΑ την Τετάρτη, αναφορικά με την επίθεση εναντίον της Ριάνα το 2009. Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του 24χρονου ράπερ στις δικαστικές αίθουσες σε διάστημα ενός μήνα, σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκεια της εξάλεπτης ακρόασής του, το δικαστήριο αποφάσισε για τον Μπράουν, ο οποίος έφτασε στο δικαστήριο χεράκι-χεράκι με την νυν κοπέλα του Karrueche Tran, να αποφύγει τη φυλακή έναντι 90 ημερών παραμονής σε κλινική διαχείρισης θυμού. Κατά το εν λόγω χρονικό διάστημα, ο οξύθυμος τραγουδιστής θα υπόκειται σε συνταγογραφούμενη θεραπεία, αλλά και σε τακτικό έλεγχο για να διαπιστωθεί τυχόν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Παράλληλα, του απαγορεύτηκε η έξοδος από το Λος Άντζελες, παρά μόνο να είναι να παραστεί σε ακροαματική διαδικασία σε δικαστήριο της Ουάσινγκτον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπράουν και ο σωματοφύλακάς του, τον περασμένο μήνα φυλακίστηκαν για επίθεση εναντίον νεαρού στην Ουάσινγκτον. Και οι δυο τους δήλωσαν αθώοι κατά την πρώτη ακροαματική διαδικασία. Η δεύτερη έχει ορισθεί για τις 25 Νοεμβρίου.

Μετά και την τελευταία του σύλληψη, ο Μπράουν μπήκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, ωστόσο το εγκατέλειψε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο δικαστής του Λος Άντζελες ζήτησε να λάβει μία αναφορά από το δικαστήριο της Ουάσινγκτον και όρισε νέα ακρόαση για τον ράπερ στις 16 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή: ABC News/ Daily Mail

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης