Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον κορωνοϊό, η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από το Λονδίνο εξαιτίας της έκτακτης κατάστασης.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα οι Kate και William, μαζί φυσικά με τα τρία τους παιδιά, George, Charlotte και Louis, περνούν αυτές τις μέρες στο Sandringham, το οποίο βρίσκεται βόρεια του Λονδίνου. Πρόκειται για ένα σπίτι στο οποίο έτσι κι πηγαίνουν οικογενειακώς όταν δεν έχουν υποχρεώσεις και όταν τα παιδιά δεν έχουν σχολείο. Η Κate Midletton μάλιστα έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι της αρέσει ιδιαίτερα να περνούν χρόνο εκεί καθώς βρίσκονται κοντά στη φύση και μπορούν να κάνουν διάφορες δραστηριότητες εκτός σπιτιού, όπως το να μαζέψουν λουλούδια ή να τρέξουν στην εξοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Meghan και Harry με τη σειρά τους βρίσκονται στον Καναδά. Το ζευγάρι αποχώρησε από τη Βρετανία πριν από μερικές μέρες και ταξίδεψε στο Βανκούβερ όπου βρίσκεται και ο μικρός Archie. “Απολαμβάνουν αυτή την ήσυχη ζωή. Κάνουν μεγάλες βόλτες, γιόγκα και η Meghan μαγειρεύει. Τους αρέσει πολύ το σπίτι και φυσικά το να περνούν χρόνο με τον Archie και τα σκυλιά τους” αναφέρει πηγή στο αμερικανικό People. Μάλιστα, λίγες μέρες πριν, ο Harry μοιράστηκε ένα μικρό βίντεο από το σπίτι τους στον Καναδά, με την αφορμή της ακύρωσης των Invictus Games, καθώς θέλησε ο ίδιος να ενημερώσει τον κόσμο και φυσικά να περάσει το δικό του μήνυμα για τη δύσκολη περίοδο που διανύει όλος ο πλανήτης.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης