Για μη καταβολή μισθών, για υπερωρίες αλλά και για άσχημη συμπεριφορά κατηγορούν την Κιμ Καρντάσιαν επτά πρώην μέλη του προσωπικού κηπουρικής και συντήρησης του αρχοντικού της Hidden Hills, έχοντας μάλιστα καταθέσει μήνυση ενταντίον της.

Σύμφωνα με τη μήνυση, όπως αναφέρει η Daily Mail, που κατατέθηκε τη Δευτέρα στο Λος Άντζελες, η 40χρονη καθυστερούσε τους μισθούς, παρακρατούσε το 10% των μισθών για φόρους, χωρίς ωστόσο να τους αποδίδει στο κράτος, δεν πλήρωνε τις υπερωρίες και κάποιες φορές ανάγκαζε τους υπαλλήλους να εργαστούν χωρίς διάλειμμα για φαγητό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι επτά ανέφεραν ότι η Κιμ Καρντάσιαν δεν κρατούσε ποτέ τις ώρες εργασίας των υπαλλήλων, ενώ ένας από τους πρώην εργαζόμενους απολύθηκε αμέσως όταν ζήτησε να πληρωθεί τις υπερωρίες.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει η Daily Mail, ένας 16χρονος πρώην υπάλληλός της ισχυρίστηκε ότι ήταν υποχρεωμένος να εργάζεται πέρα ​​από τις 48 επιτρεπόμενες ώρες που ισχύουν για έναν ανήλικο σε καλοκαιρινή εργασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eκπρόσωπος της Καρντάσιαν ωστόσο, είπε ότι το προσωπικό που έχει κάνει την αγωγή δεν είχε προσληφθεί απευθείας από την ίδια, αλλά μέσω τρίτου.

«Αυτοί οι εργαζόμενοι προσλήφθηκαν και πληρώθηκαν μέσω τρίτου που προσλήφθηκε από την Κιμ για την παροχή υπηρεσιών. Η Κιμ δεν συμμετέχει στη συμφωνία που έχει συναφθεί μεταξύ τους, επομένως δεν είναι υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο ο πωλητής διαχειρίζεται την επιχείρησή του και τις συμφωνίες που έχουν συνάψει απευθείας με το προσωπικό τους» σημείωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης