Ότι έχουν βάλει «πλώρη» για… μωρό αποκάλυψαν ο Νίκος Βουρλιώτης και η σύζυγός του, Όλγα Καρπαθάκη! «Ένα παιδάκι είναι στα σχέδια μας. Σε αυτή τη φάση ασχολούμαστε με άλλα πράγματα. Το καλοκαίρι μας είναι γεμάτο υποχρεώσεις και συναυλίες. Πιστεύω πως μετά το καλοκαίρι θα επαναδιαπραγματευτούμε πολλά πράγματα», είπε ο γνωστός ράπερ σύμφωνα με το Star.gr.

Η Όλγα τόνισε ότι έχουν ταιριάξει επειδή έχουν πολλά κοινά: «ως παρθένος, έχει μια αξιοπρόσεκτη τάξη στα πράγματα. Ακόμα και στο πως θα βάλει το πιάτο να φάει, αν το τραπεζομάντηλο θα είναι ίσιο… Αν έχει πέσει κάτι πάνω στο τραπεζομάντηλο, δεν θα φάει! Ισχύει αυτό και θα πρέπει να το αλλάξουμε. Το καλό είναι πως και εγώ είμαι το ίδιο και για αυτό έχουμε ταιριάξει. Κάποιοι το θεωρούν υπερβολικό, αλλά για εμάς είναι τρόπος ζωής και γελάμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Όλγα και να ζηλεύει, δεν το δείχνει. Έχει έναν τρόπο να το φιλτράρει και να το διαχειρίζεται με πολύ έξυπνο τρόπo», συνέχισε ο ράπερ, ενώ η σύζυγός του δεν έκρυψε ότι εκείνος… δεν είναι από τους άντρες που ζηλεύουν!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης