Για το εκκεντρικό της στιλ, αλλά και την επερχόμενη ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει μίλησε η Katy Perry στην «Teen Vogue» Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι σημαίνει για εκείνη να είναι περισσότερο glamorous από τη μέση τραγουδίστρια- τραγουδοποιό, δήλωσε: «Δεν μου αρέσει να παίρνω τη μόδα στα σοβαρά. Την λατρεύω και είμαι ευγνώμων που διάφορες φίρμες θέλουν να συνδυάσουν τα ρούχα τους μαζί μου, αλλά κυρίως μου αρέσει να μπαίνω σε προκλήσεις, να περνάω καλά και να ζω! Και μερικές φορές αυτό σημαίνει να φοράς “γελοία” αλλά εμπνευσμένα σύνολα που δεν ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις της μόδας».

Για τον λόγο που αποφάσισε να κάνεις μία ταινία, είπε: «Ήθελα να κινηματογραφήσω την περιοδεία μου, καθώς μόλις αρχίσαμε να κλείνουμε όλους αυτούς τους προορισμούς, ένιωσα ότι ήθελα να πάω παντού. Σκέφθηκα λοιπόν ότι στο τέλος της θα χρεοκοπήσω ή θα μπορούσα να γίνω η εξυπνότερη επιχειρηματίας της γενιάς μου, στο χώρο της μουσικής και αυτό μου φάνηκε ενδιαφέρουσα προοπτική. Κυριότερα όμως ήθελα να δείξω στο κόσμο αυτή την παρέλαση που με περιβάλλει… Ήθελα να τους δείξω την μηχανή. Σκέφτομαι ότι πολλές φορές με κοιτάνε και αναρωτιούνται… Πώς συνεχίζει να έχει τέτοιου είδους επιτυχία; Γιατί οι stars είναι τόσο αποξενωμένοι από εμάς; Και βέβαια ήθελα να νιώσει ο κόσμος την εμπειρία της περιοδείας και την χαρά που φέρνει, γι΄αυτό και το γυρίσαμε σε 3D. Και είναι μια καταπληκτική 3d ταινία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας:

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη με πληροφορίες από το vipnews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης