Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τον άνθρωπό της, τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι για πρώτη φορά συγκατοικεί με σύντροφό της και της αρέσει πολύ. Ο πατέρας της είχε της ενστάσεις του αλλά πλέον το αποδέχτηκε. «Είμαι πολύ καλά με τον Βασίλη, αλλά δεν νιώθω ακόμα έτοιμη να κάνω παιδί. Όταν αποφασίσω να κάνω παιδί, θέλω να αφοσιωθώ αποκλειστικά με αυτό. Να κάνω την δουλειά μου και μετά να αφιερώνω όλο μου τον χρόνο στο παιδί και στο μεγάλωμά του. Τώρα δεν δηλώνω έτοιμη. Μπορεί όμως σε έξι μήνες από τώρα να θελήσω -από τη στιγμή που θα είμαι καλά με τον σύντροφό μου- να δημιουργήσω οικογένεια. Άλλωστε λατρεύω τα παιδιά».

Αναφορικά με την συγκατοίκησή της, εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι νοικοκυρά. Εγώ ψωνίζω για το σπίτι. Μ” αρέσει να φροντίζω τον Βασίλη. Άλλωστε είναι και η πρώτη μου σχέση που καταλήγει σε συγκατοίκηση και μέχρι στιγμής περνάμε υπέροχα. Όταν ήρθα στον Alpha πριν από πέντε χρόνια ήμουν άλλος άνθρωπος. Σήμερα έχω ωριμάσει, προσέχω τι θα πω και τους ανθρώπους που επιλέγω. Κάποτε πίστευα σε λάθος θεωρίες για τα πράγματα. Είχα ανασφάλειες σε μεγάλο βαθμό ακόμα και με την εμφάνισή μου. Σήμερα τις έχω σε μεγάλο βαθμό ξεπεράσει» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το τι πιστεύει ότι έκανε τον σύντροφό της να την ερωτευτεί, είπε: «Το ότι είμαι αληθινή. Αυτό είναι κάτι το οποίο άλλωστε δεν συναντάς εύκολα στους ανθρώπους της τηλεόρασης».

Δείτε τη συνέντευξή της στα βίντεο που είναι αναρτημένα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης