Tρυφερή μανούλα και συνάμα «Μητέρα» καλής θελήσεως απεδείχθη η πριγκίπισσα του Κέμπριτζ Kate Middleton!

Η Kate τρία χρόνια πριν είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο Royal Marsden τον 9χρονο Fabian Bate, ο οποίος έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η ίδια συνομίλησε για πολύ ώρα μαζί του και κατόπιν συγκινημένη για το θάρρος και την αγάπη του στη ζωή, ένα μήνα μετά του έστειλε ένα γράμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χάρηκα πολύ που σε συνάντησα στο νοσοκομείο του Royal Marsden, τον προηγούμενο μήνα.

Παρόλο την ανάγκη για συνεχή φροντίδα που λαμβάνεις, συγκινήθηκα ιδιαίτερα από τη δύναμη του χαρακτήρα σου και χάρηκα όταν έμαθα πως μια από τις μεγαλύτερες αδελφές σου μπορεί να δωρίσει μυελό των οστών αργότερα μέσα στη χρονιά. Εύχομαι ότι η υγεία σου θα βελτιώνεται κάθε μήνα. Αυτή πρέπει να είναι μια δύσκολη εποχή για εσένα, τους γονείς και τα αδέλφια σου αλλά έφυγα από το νοσοκομείου σίγουρη πόσο έξυπνη, ευγενική και αποτελεσματική είναι η ομάδα που σε φροντίζει στο νοσοκομείο.

 Γνωρίζοντας την πίστη σου και την θετική ενέργεια που έχεις, δεν θα μπορούσες να βρίσκεσαι σε καλύτερα χέρια. Συνέχισε την προσπάθεια που κάνεις και εγώ θα έχω συνεχώς εσένα και τους γονείς σου στη σκέψη μου και θα προσεύχομαι για εσάς», ήταν τα λόγια που έγραψε σε ένα κομμάτι χαρτί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρία χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις αρχές αυτού του μήνα, ο 12χρονος έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας τη θλίψη και τη στενοχώρια σε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Οι γονείς του αποφάσισαν να τον συντροφεύσουν στο μακρινό αυτό ταξίδι του το γράμμα της – δεν το άφηνε από τα χέρια του, το διάβαζε συνεχώς και έπαιρνε θάρρος- και λίγα από τα αγαπημένα του παιχνίδια του.

Ο πατέρα του, Darell, δήλωσε στη Daily Mall: «Το είχε συνεχώς μαζί του και θα το έχει για πάντα τώρα που έφυγε από τη ζωή. Ήταν πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο για το γιο μου».

Μια πηγή από το βασιλικό περιβάλλον ανέφερε στο ίδιο μέσο πως: «Η Kate και ο William στενοχωρήθηκαν πολύ με τα δυσάρεστα αυτά νέα και οι σκέψεις τους είναι στους γονείς του Fabian».

Δείτε το γράμμα:

Πηγή: www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης