Μία καλόγρια που βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την Katy Perry κατέρρευσε και πέθανε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου την Παρασκευή.

Η μοναχή Catherine Rose Holzman ήταν 89 ετών και μαζί με την επίσης μοναχή Rita Callanan βρισκόταν σε δικαστική διένεξη με τη διάσημη τραγουδίστρια και την Αρχιεπισκοπή του Λος Άντζελες σχετικά με την πώληση ενός οικοπέδου που στέγαζε άλλοτε ένα παλιό μοναστήρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Perry είχε συμφωνήσει να αγοράσει την έκταση έναντι του ποσού των 14,5 εκατ. δολαρίων, αλλά γρήγορα το deal «πάγωσε» εξαιτίας της αντίδρασης των δύο μοναχών.

Η Catherine Rose και η Rita Callanan υποστήριξαν ότι δεν συμφωνούν με την πώληση του πρώην μοναστηριού στην 33χρονη ποπ σταρ, στις επιτυχίες της οποίας συγκαταλέγονται κομμάτια όπως τα «I Kissed A Girl» και «Ur So Gay». H ίδια η τραγουδίστρια είχε επισκεφτεί στο παρελθόν τις δύο μοναχές, προκειμένου να τις μεταπείσει, ενώ φέρεται να τους έδειξε το τατουάζ με τον Ιησού που έχει «χτυπήσει» και να τους τραγούδησε έναν εκκλησιαστικό ύμνο. Αλλά οι ίδιες παρέμειναν ανένδοτες. «Είδα τα βίντεο της και δεν είμαι καθόλου χαρούμενη» είχε δηλώσει στους «Los Angeles Times» η αδελφή Rita Callanan.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης