«Είχα ανάγκη να πατήσω στα πόδια μου». Ο Μέμος Μπεγνής στην Κιμ Κίλιαν

«Είχα ανάγκη να πατήσω στα πόδια μου». Ο Μέμος Μπεγνής στην Κιμ Κίλιαν
Ο πολυτάλαντος ηθοποιός Μέμος Μπεγνής μιλάει στην Κιμ Κίλιαν για την καριέρα του, αποκαλύπτοντας πως με τη μουσική ασχολήθηκε από την ηλικία μόλις των πέντε ετών, ενώ τα πρώτα του βήματα στην ηθοποιία τα έκανε πολύ αργότερα.

Εξηγεί πώς ξεκίνησε την καριέρα του στο σανίδι και περιγράφει ποια ήταν η σχέση του με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Μιχάλη Κακογιάννη.

«Ήθελα πραγματικά να πετύχω και να σταθώ στα πόδια μου» αναφέρει ο Μέμος, καθώς, όπως εξομολογείται, προέρχεται από μια μικροαστική οικογένεια και δεν ήθελε να επιβαρύνει οικονομικά τους γονείς του, ενώ δηλώνει ικανοποιημένος από όλα όσα έχει καταφέρει να πετύχει μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, δεν διστάζει να παραδεχθεί πως τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του, ενώ για τον εαυτό του λέει ότι είναι ειλικρινής και φιλόδοξος, χωρίς όμως να αγγίζει τα όρια της ματαιοδοξίας.

Επίσης, μιλάει για τον γάμο, τα παιδιά, την οικογένεια, τις σχέσεις και τον έρωτα… Όσον αφορά στις φιλίες, θεωρεί πως αυτές «είναι για πάντα», ενώ τα όνειρα που κάνει είναι απλά και ανθρώπινα…
 
«Θέλω να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ» αναφέρει τέλος ο Μέμος Μπεγνής, ενώ προσθέτει πως «το μέλλον το φοβάμαι».

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη:Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012, 23:28